CopyPastehas never been so tasty!

Newport International Group Reviews

by david2meister8

  • 0
  • 0
  • 0
51 views

Newport International Group Reviews on 16 dyreste apps på App Store

 

Betalt apps kan være på tilbakegang, men en liten prosent av mobilbrukere er villige til å betale for innhold av høy kvalitet, og Apples Appstore inneholder et utvalg av tilbud for virkelig store spenders.

 

Apple Store er største AppStore i verden, med mer enn 900.000 apps totalt, som består av både gratis og betalt apps. Selv om 90 prosent av iOS apps er nå gratis, ifølge app analytics leverandør Flurry, er noen dyrt utover fantasi.

Den høyeste prisen som noen utvikler kan lade en app på iOS App Store er $999.99 (£638). Når App Store åpnes, ble en rekke nyhet apps lansert rettet mot folk med mer penger enn forstand. Det mest kjente eksempelet var I Am Rich - en iPhone app som ikke gjorde noe unntatt forkynne brukerens velstand.

Disse dager, men $999.99 klubben består hovedsakelig av apps med lovlige formål, og mobilblogg topp Apps har satt sammen en liste over de 16 dyreste programmer i App Store.

Bare fire utviklere belaste toppen prisen på $999.99. En av disse er VIP Black, som hevder å gi eiere "VIP behandling - ekstra spesielt opplevelser som gratis oppgraderinger, overraskelse gaver, velkommen pakker, eksklusive priser, prioritert tilgang og andre unike privilegier - over iVIP Ltd globalt utvalg av luksuriøse partnere og tjenester."

Som om betaler nesten $1000 for app ikke var nok, krever VIP Black også kjøpere å bevise at deres inntekt er over £1 million.

Andre topp fire omfatter BarMax CA, en app for å jusstudenter bestå bar eksamen og Agro, som brukes av bøndene å holde styr på sine avlinger. I mellomtiden, MobiGage NDI er rettet mot å hjelpe produsenter satt sammen del ordrer.

De resterende 12 apps raskt redusere kostnader (og noen vil si verdien), med sist på listen koster bare $49.99. Listen er nå tilgjengelige.

Advarsel: noen av disse programmene kan være svindel(...)Read More

Add A Comment: