CopyPastehas never been so tasty!

Hendren Global gruppe nyheter faktum

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
31 views

 

Hendren Global gruppe nyheter faktum:  Microsoft, FBI jakte ned cybercrime ring terrorisere nettet

Kilde-Link

hendren global group news fact

I en koordinert operasjon, har føderale myndigheter, Microsoft "Digital Crimes Unit" og flere andre organisasjoner lansert en betydelig offensiv mot en cybercrime ring som er ansvarlig for å stjele $500 millioner i løpet av de siste 18 månedene.

 

Ifølge en pressemelding i Microsoft, innsatsen stengt ned 1000 av ca 1400 Citadel botnet ansvarlig for å infisere intetanende datamaskiner. Av 1000 botnet slå ned på onsdag, ble 455 arrangert i USA. Citadel infisert opp til 5 millioner individuelle datamaskiner.

 

Botnet er nettverk av datamaskiner har blitt infisert med boter, programmer som kjører automatisk uten de kunnskap om datamaskinens eier. Når en infisert datamaskin går online, det blir en del av nettverket og kan brukes av personer med ondsinnede hensikter til å begå cybercrimes. Vanlige cybercrimes inkluderer web spamming, finansielle tyveri og sende virus.

 

Datamaskiner som er infisert med ondsinnet programvare Citadel ble brukt til å stjele fra en rekke finansinstitusjoner, inkludert Bank of America, Citigroup, American Express, eBays PayPal, JPMorgan Chase og Wells Fargo, ifølge Reuters.

 

"Forbrytelser pleide skjer gjennom stickups, men i dag kriminelle bruker museklikk," sa Greg Garcia, tidligere Department of Homeland Security cyber offisielle og talsperson for finansielle bransjeorganisasjoner. "Denne handlingen tar sikte å stoppe pågående skade av disse Citadel botnet mot mennesker og virksomheter over hele verden."

 

5. Juni 2013 beslaglagt Microsoft data fra botnet, inkludert to servere på anlegg i Pennsylvania og New Jersey. Den vil bruke dette bevis i en sivil sak nylig arkivert i US District Court i Charlotte, North Carolina, mot John Doe nr. 1, ifølge Reuters. I et forsøk på å bekjempe globale cybercrime, utgitt Microsoft informasjon om botnet til internasjonale Computer Emergency Response Team (absolutt).

 

Mens den sanne identiteten til lederen for Citadel angrepene er fortsatt ukjent, går han eller hun av alias Aquabox og Reuters rapporter som skyldige sannsynlig bor i Russland eller Ukraina.

 

Den skyldige internasjonale plasseringen hindrer ikke ham eller henne fra wreaking ødeleggelse på amerikanske borgere. I henhold til Internet Crime Complaint Center er (IC3) 2012 Internet Crime Report, IC3 mottatt 289,874 klager, som er en 8,3 prosent økning fra hva det mottatt i 2011. Av de innlevering klager, mister 114,908 rapportert med et gjennomsnitt på $4,573 per klage. hendren global group news fact

 

Kan du lese: Beware of 20 Percent Returns: 5 Ways to Separate Superior Performance from Salesmanship

 

 


 

Add A Comment: