CopyPastehas never been so tasty!

Novi FaceBook Virus!!!

by anonymous

  • 1
  • 0
  • 0
181 views

Kao sto su mnogi primetili, borba protiv Fejsbuk virusa je veoma spora jer hakeri uvek nadju alternativu, stoga pazite sta klikate!
Dakle, da razjasnimo malo o tom virusu...

Klikom na link koji je objavljen na vasem zidu, odvodi vas na adresu http://www.xn--47aaeabb.net/ koja automatski redirektuje na sledecu http://www.sosyalaghileleri.com/ i aktivira skriptu koja se instalira u vas racunar te se tako siri dalje svim vasim prijateljima. Izvorni kodovi stranica i skripti su sledeci:
1. view-source:http://www.xn--47aaeabb.net/
2. view-source:http://www.sosyalaghileleri.com/
3. view-source:http://www.sosyalaghileleri.com/chrome.php
Aplikacija koja se instalira na vas racunar je: FlashPlayer Extension V2.0 koja se nalazi na linku: https://chrome.google.com/webstore/detail/flashplayer-extension-v20/annhbimpdjohfhhomphhpgokgdljolmm
Dakle, kao sto vidite, naziv dodatka nije verifikovan i naveden je imenom annhbimpdjohfhhomphhpgokgdljolmm koji se u narodu naziva "ofrlje".

Izvorne kodove skripti mozete slobodno otvoriti kako sam naveo pod 1, 2 i 3 stavku ali samo i iskljucivo tako i bicete bezbedni a moci cete da vidite sta se to krije iza virusa i sta se to odvija u vasem racunaru a to ne mozete da vidite.

VELIKI OPREZ KORISNICIMA Google Chrome PROGRAMA!!!

Add A Comment: