CopyPastehas never been so tasty!

Abney And Associates: News Review - Mumbai wonen gearresteer

by jenaicahaunty

  • 0
  • 0
  • 0
66 views

Mumbai wonen gearresteerd voor grootste online credit card fraude

Een 32-jarige man heeft gearresteerd in wat zou kunnen een van de grootste online credit card gebruik fraude aan het licht gebracht door de politie van Delhi zijn. Mumbai resident Raju Tevar werd gearresteerd vorige week na Delhi resident Abhay Srivastava een klacht ingediend bij de politiepost Connaught Place in April, zeggen zijn ICICI Bank account had overgenomen en Rs44, 911 afgeboekt door middel van zijn credit card

 

De politie zei dit bedrag maakt deel uit van de Rs2 crore die Tevar naar verluidt verwijderd van de bankrekeningen van 4.500 ICICI Bank creditcard klanten in de afgelopen 18 maanden. Behandelende ambtenaren hebben gevonden gegevens van ongeveer 30.000 ICICI creditcard klanten in Tevar de laptop, leiden hen te geloven dat de omvang van de fraude veel groter zou kunnen zijn.

 

ICICI bank ambtenaren waren niet beschikbaar voor een reactie. Maar onderzoek naar officieren die nam contact op met de bank zei ICICI ambtenaren te hebben klachten ontvangen en een interne sonde hebben ingesteld. "Ze zijn verbijsterd," zei een ondervraging door iemand. "Ze zijn gewoon benieuwd hoe gebeurde dit voor meer dan een jaar. We voelen ons dat een bank werknemer betrokken worden moet."

 

Tevar, die werd gebracht naar Delhi een doorvoer hechtenis, werd geproduceerd in de rechtbank op zaterdag en is verstuurd naar politiebewaring tot 22 juli.

 

Een klasse 7 dropout, Tevar overleefde door te doen klusjes — elektriciteits-, telefoon- en andere rekeningen van nutsbedrijven voor winkeliers en huishoudens tegen een nominale vergoeding betalen. "Hij maakte betalingen Maharashtra district elektriciteitsmaatschappij bestuur en PayTM mobiele bedrijf met behulp van gestolen gegevens van ICICI bank creditcards, en van zak de harde cash gegeven door de klanten," zei SBS Tyagi, DCP (New Delhi).

Add A Comment: