CopyPastehas never been so tasty!

Edward Snowden brev till ordföranden i Ecuador

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
30 views

Soure

Edward Snowden brev till ordföranden i Ecuador – fulltext

 

NSA whistleblower, som för närvarande i Moskva, har skrivit till Rafael Correa angående sin begäran om politisk asyl

Text för en skrivelse från Edward Snowden till Ecuadors President Rafael Correa. Skriven på spanska; erhålls och översatt av Press Association, London

 

Det finns några av världens ledare som skulle riskera att stå för de mänskliga rättigheterna för en person mot den mäktigaste regeringen på jorden, och mod i Ecuador och dess folk är ett exempel i världen.

Jag måste uttrycka min djupa respekt för dina principer och uppriktiga tack för din regeringens åtgärder med tanke på min begäran om politisk asyl.

 

Regeringen i Amerikas förenta stater har byggt världens största system av övervakning. Detta globala system påverkar varje människas liv rörd av teknik. inspelning, analysera och passerar hemliga dom över varje medlem av den internationella allmänheten.

 

Det är en allvarlig kränkning av våra universella mänskliga rättigheter när ett politiskt system som förevigar automatisk, genomträngande och omotiverade spioneri mot oskyldiga människor.

 

Enligt denna tro visade jag detta programmerare till mitt land och världen. Medan allmänheten har ropade stöd av min lyser ett ljus på detta hemliga system av i rättvisa, regeringen av Förenta staterna svarade med en utomrättsliga mannen-jakt rädsla kostar mig min familj, min frihet att resa och min rätt att leva fredligt utan för olagliga aggression.

När jag möter denna förföljelse, har man tystnaden från regeringarna rädda för Förenta staternas regering och deras hot. Ecuador steg dock stå och försvara människors rätt att söka asyl.

 

Den beslutsamma åtgärden av din konsul i London, Fidel Narvaez, garanteras mina rättigheter skulle skyddas vid avgår Hong Kong – jag kunde aldrig ha riskerat resor utan att. Nu, som ett resultat, och genom fortsatt stöd till er regering, jag är fortfarande fri och kunna publicera information som tjänar allmänintresset.

 

Oavsett hur många dagar mitt liv innehåller, förbli tillägnad kampen för rättvisa i denna ojämlika värld. Om någon av de närmaste dagarna inse ett bidrag till det gemensamma bästa, har världen principerna om Ecuador tackar.

Acceptera vänligen min tacksamhet för er regering och Republiken Ecuador folk som min personliga stor beundran för ert åtagande att göra vad som är rätt i stället för vad är givande.

 

Edward Joseph Snowde

How to: Avoid Facebook Scams

Osha Instructors

Add A Comment: