CopyPastehas never been so tasty!

Newport International Group, 3 Buffett spådommer for resten

by annelorecope

  • 0
  • 0
  • 1
34 views

Source:

 

3 Buffett spådommer for resten av 2013

Som den fjerde rikeste personen i verden i dag - selv etter gir bort omtrent $24 milliarder av sine aksjer i Berkshire Hathaway (NYSE: BRK-A) (NYSE: BRK-B) så langt - det er ingen overraskelse at Warren Buffett har hans hver bevegelse så tett fulgt av investorer over hele verden.

Jada, et enkelt websøk gjør det enkelt å finne ut hva Buffett har vært opp til de siste årene. Men den virkelige utfordringen er å avgjøre hva Oracle til Omaha vil (eller ikke) gjøre fremover.

 

  1. Buffett vil være en netto selger aksjer

Først om retail investorer synes nå å være pæling på markedet i hopetall, tror jeg dette er nøyaktig tid Buffett vil beslutte å sette bremsene på sin egen egenkapital kjøp.

Selvfølgelig, det betyr det ikke er tilbud å finne plukking enkeltaksjer, men det er ikke noe mysterium som Buffett foretrekker å kjøpe "når det er blod i gatene"- og det er vanskelig å argumentere som er tilfelle, med aksjemarkedet i dag handel near all-time høyder.

Så igjen, som andre Fool Matt Koppenheffer pekte ut forrige uke, var det noen lett-å-savne språk i Berkshires siste SEC registreringer som indikerer at Buffett trolig gjort en enorm, undisclosed Kjøp siste kvartal. Men sist skjedde var tilbake i 2011, når Buffett avduket sin enorme 5.5% eierandel i tech gigantiske IBM (NYSE: IBM), som nylig sto som Berkshires tredje største posisjon og var verdt mer enn $13 milliarder på slutten av siste kvartal.

Men faktum Buffett nesten sikkert sette flere milliarder å innarbeide en ennå-å-være-kalt aksjer i Q2 bare forsterker ideen om han vil være mer sannsynlig å bygge sin likviditet fremover, alt mens han venter tålmodig på neste market meltdown oppstår.

 

  1. Berkshire annonsere ikke Buffetts etterfølger

Deretter om Buffett allerede bekreftet under Berkshire Hathaways årlige generalforsamlingen i mai han vet som etterfølger vil være, ikke stole på kommer høre ham dele som det er før 2013 til slutten.

Tross alt, er vurderer Buffett har allerede uttalt at han og Berkshires styret er komfortable med sine valg og "100 prosent enige om hvem som bør være [hans] etterfølger", det ingen grunn de ønsker å lage en unødvendig distraksjon ved å avsløre denne informasjonen mens Buffett stand-som noensinne er fortsatt ved roret.

Kom til å tenke på det, forutsatt 82-årige Konsernsjefen ikke støter en uoverstigelig helse krise i nær framtid, ville ikke jeg bli overrasket hvis Buffett tilbakeholdt navnet for minst de neste årene.

Som sagt, for de av dere som føler behov for å gjette, Buffett bekrefte i en juni epost til Omaha verden Herald at hans etterfølger er mannlige, utelukker spekulasjon at Berkshires unge stigende stjerne i Tracy Britt vil snart fylle hans sko.

 

 

Tags: 3 buffett spådommer for resten av 2013, newport international group,

 

 

Comments

  • annelorecope
    Dette er en god en, ber jeg deg vennligst fortsette på å skrive artikkelen om økonomiske emner. Dette var virkelig hjelpsom. Jeg kan gjenkjenne en god skriftlig og oppdaget jeg arbeidet umiddelbart. Jeg føler meg heldig jeg har kommet over denne artikkelen. Jeg vil definitivt komme tilbake for mer.

Add A Comment: