CopyPastehas never been so tasty!

Micron Associates News Review

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 1
33 views

Micron Associates News Review: Als je bent meest kwetsbaar voor fraude - zimbio

 

Het aantal mensen dat scammed geen geld op cash punten verdrievoudigd in de eerste vier maanden van dit jaar, volgens cijfers van de actie van financiële fraude (FFA).

 

Micron associates nieuws review

 

De stijging is toegeschreven aan 'schouder-surfen' en 'afromen' – bijvoorbeeld een fraudeur uw pincode lezen over je schouder na montage apparaten naar de ATM te vangen uw kaart of lees de details.

In januari 1,173 werden gevallen gemeld dat het aantal is gestaag gestegen tot 2,276 aan het einde van April.

 

Het is echter niet enkel cash punten gericht. De misdaad is ook gemeld bij ticketautomaten vervoer voor Londen. En in dezelfde geest, zijn meer mensen vallen ten prooi aan diefstal door afleiding op supermarkten, FFA gevonden.

 

De toename van de zogenaamde "ruwe fraude" komt na veiligheid voor online transacties en banking is geweest worden versterkt.

 

Britten worden opgeroepen om hun details bij het gebruik van een kaart-om te betalen of nemen van geld uit een Geldautomaat. Als uw kaart is opgeslokt door een machine om welke reden, melden aan uw kaart bedrijf onmiddellijk-idealiter via uw mobiele telefoon terwijl u nog steeds voor de machine.

 

Als een kassa eruit ziet alsof het met wordt geknoeid, niet gebruiken.

Maar dit is verre van de enige keer dat je kwetsbaar voor fraudeurs. Dus we hebben genomen een kijkje op de sleutel tijden en plaatsen van fraudeurs doel mensen, evenals wat u kunt doen om jezelf te beschermen.

micron associates news review

Verdere details:   Klik hier

Lees meer: Micron Associates blog, Micron Associates unveils Social Networking sites boom!

Weergave presentatie over: Micron Associates: IT’S ALL ABOUT YOUR HEALTH

Comments

  • luke shin
    Glad to see this information.its very interesting.

Add A Comment: