CopyPastehas never been so tasty!

High-End Homes: $1.58 miljoonaa listalle tarjoaa oma elegans

by antonelloclrk

  • 0
  • 0
  • 0
211 views

the avanti group, High-End Homes: This $1.58 million listing offers private elegance just minutes away from downtown

 

Source

 

GRAND RAPIDS TOWNSHIP, MI-AJ Birkbeck sanoo 4,2 hehtaarin hän myy 2093 Robinson Road SE tarjoaa "läheisyys ja yksityisyyttä.

 

Vain kahdeksan minuutin päässä Grand Rapids sijaitseva mansion lähellä Fisk järvelle ja Aquinas College on piilossa kadulle puiden ja pitkä ajotieltä, että tuulet ohi lampi edessä kotiin.

 

Rakennettu vuonna 1927 ja suurelta osin ennalleen sen jälkeen, 35 huoneen valkoinen tiili residence myös on täynnä historiaa ja tyylikkyyttä.

 

"Jokainen, joka on omistanut talon on mielestään järjestyksenvalvojan talon," sanoo Birkbeck, jotka on lueteltu omaisuutta $1,58 miljoonaa ja Grand Rapids Realty. "Se on onnekas. Tässä talossa on niin paljon että on alkuperäinen."

 

Louis A. Cornelius, Wolverine messinki Co perustaja rakennettu koti on vielä suurin osa alkuperäisen messinki valaisimet. Todistus sen perustaja siteet LVI-toimialaa talossa on 12 kylpyhuoneet.

 

High-End Homes

 

Tämä on yksi satunnainen joukko MLive.com artikkeleita featuring high-end asuntoa Länsi Michigan. Tässä ovat samanlaisia tarinoita olemme julkaisseet viime aikoina:

 

• Tämä 12,9 miljoonaa dollaria listalle Mullett Lake tarjoaa parhaat lakefront living

 

• Tämä 6,9 miljoonaa kartano Charlevoix ystävät ympäri Lake on veneilijän paratiisi

 

• Miljardööri 10 miljoonaa dollaria kotiin Michiganjärven nousee avain paikalla Singapore-dyynit

 

• Tämä 2013 Parade, Kotisivu tapahtuman Maalaistalo tyyli kätkee sen miljoona dollaria elegance

 

• 2013 Parade Homes tapahtuma keskittyy luonnon helmassa Rogue-joelle

 

• 18,9 Miljoonaa dollaria, "Hazelbank" tarjoaa tyylikäs pala historiaa järven Macatawa Pine Creek-lahdella

 

Cornelius, joka aloitti vuonna 1896 Wolverine messinki, oli LVI tarjonnan maailman huipulla ja säästänyt yksityiskohtaisesti hänen showcase mansion pohjalta kaupungin itärajoille reuna.

 

Monet nämä tiedot – kuten neljänneksellä sahattu tammi parkettilattiat, käsin veistettyjä puutöitä ja marmoriset takat – edelleen. Samoin pine panelointi Englannissa, että linjat jossa Birkbeck ylläpitää hänen asianajotoimiston toimiston kuninkaan metsästä.

 

Koostaan huolimatta Birkbeck sanoi, parlamentti ei tule mittakaavassa perheelleen.

 

"On todella toimiva koti, jokaisen huoneen parlamentissa tottuu."

 

Vaikka kodin varusteet ovat kodikkaita, kodin ydin perustuu teräksen I-beam rakentaminen, joka pystytettiin kaupallinen rakennusalan yritys, sanoo Birkbeck, joka on säilyttänyt alkuperäisen rakennussuunnitelmat kopio.

 

"Siksi se kesti kolme vuotta rakentaa," sanoo Birkbeck. "Kesti vuosi vain rakentaa pois kuori."

 

Aikana 12 vuotta omistuksen Birkbecks on rakkaudella säilyminen parlamentin historiallisen luonteen lisääminen uudenaikaisilla kosketuksilla kuten uuden katon, uusi kattila ja keskusilmastointi ja Lämmitys uusi allas ja cabana.

 

Birkbecks on veistetty suuri moderni keittiö, ulos neljä pienempää huonetta talo, joka kerran kuului ruokakomero, henkilöstön ruokasalissa ja virkamiesten olohuone Pohjois-siivessä.

 

Huolimatta laajentamiseen ja päivitettyjä laitteita Birkbecks piti modernistisen metalli kaapit, jotka asennettiin vuonna 1970. Vaikka onkin enää toimintakunnossa, he pitivät vanha polttolaitoksen ränni asennettu keittiön seinällä.

 

Katherine Birkbeck on käyttänyt hänen vihreä peukalo siistiä puutarhoissa ympäri house. Ne lisätään myös solarium kasvihuonekaasujen ja valamisen Tietoa kodin Itä-siivessä.

 

AJ Birkbeck, ympäristön asianajaja, joka sanoi hänen kasvavaa liiketoimintaa Chicago on kehotukset vaihto pienempi kotiin Itä Grand Rapids alaan, missä hänen vanhempansa asuvat.

 

Vaikka koti on hyvin mitoitettu East Grand Rapids School District, Birkbeck toteaa talon sisällä Grand Rapids Township, joissa kiinteistöveron ovat alhaisemmat.

 

Vaikka Birkbeck on mieltynyt talon sijainnin ja ominaisuuksien, hän on myös ihastunut jakaa kodin viime omistajat tarinat.

 

Hän huomauttaa, pieni huone, jossa Hollannin ovien, jossa Louis Cornelius pitää hänen viinaa. Oli helppo lukita, kun hänen vaimonsa oli hänen teetotaling ystävänsä Christian Temperance unionin teetä, hän sanoo.

 

Myöhään US Rep Harold Sawyer ja hänen vaimonsa, Marcia, rakennettu talo osa alkuperäisen perusteella, kun he menivät naimisiin vuonna 1947, hän sanoo. Marcia Sawyer, nee Steketee oli Louis Cornelius tyttärentytär.

 

Vuosien estate tuli tunnetuksi, ellei pahamaineinen hosting joitakin mahtavin osapuolet Länsi Michigan, Birkbeck sanoo.

 

"Tämä paikka tehtiin viihdyttävä,", hän sanoo.

 

1930-Luvulla kellarissa virkistys sisälsi vaiheessa, jossa vaudeville asiakirjoja, jotka vierailivat opera Taloja ruoko järvellä kutsuttiin.

 

"Muka, Duke Ellington ollut täällä," Birkbeck sanoo.

 

Öljy mies Charles Smith, joka omisti sen vuoteen 1979 1953, aikoinaan isännöi osapuoli, että esillä antiikki autojen toi vieraille, joista kaikki olivat pukeutuneet ajan puvut, Birkbeck sanoi.

 

Heidän poikansa liittyessä swim team Smiths lisäsi uima-allas ja

Add A Comment: