CopyPastehas never been so tasty!

HOTSEO - uw sleutel tot een succesvol bedrijf

by torresandy

  • 1
  • 0
  • 0
74 views

Wie zijn wij?

Hotseo is een full service online bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u in de top 10 van Google kan komen via zoekmachine optimalisatie. Wij leveren het complete SEO pakket dat meetbare resultaten oplevert. Ons team heeft zich gespecialiseerd in SEO en werkt op basis van NO Cure No Pay. Met onze kennis en expertise kijken wij samen naar datgene wat bij uw bedrijf past. Wij zijn uw partner om de mogelijkheden van Google SEO toe te gaan passen.

24/7 support


Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. U bent u 24 uur per dag verzekerd van onze service.

Wat wij kunnen bieden

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) in 5 stappen:

Zoekwoord selectie. Hotseo kijkt samen met u naar de keywords waarop u in Google gevonden wilt worden.
Analyse van de concurrentie. In deze fase analyseren wij uw concurrenten op de zoekwoorden die geselecteerd zijn.
Realisatie of aanpassing van de content. Dit betreft het vullen van de website met relevante, geoptimaliseerde teksten. Teksten die als doel, beter vindbaarheid hebben.
Zoekmachine optimalisatie. In deze fase wordt u website door de experts van hotseo geoptimaliseerd op de keywords die u geselecteerd heeft.

Onderhoud.

Het internet staat nooit stil en daarom is SEO geen eenmalige actie en dient onderhouden te worden voor het behouden van een goed resultaat. Wij kunnen bijhouden of uw website nog steeds op hetzelfde niveau presteert. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat u op de 1ste pagina van google blijft. Dit kan in een vorm van een vast abonnement.

Wat kost het laten optimaliseren?

De kosten van website optimalisatie zijn afhankelijk van uw wensen en de omvang van het project. Wel spreken wij naar gelang u wensen een vast tarief met u af. Op deze manier weet u precies wat u gaat betalen.

Daarnaast werken op basis van No Cure No Pay…….

 

Add A Comment: