CopyPastehas never been so tasty!

The Koyal Group

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 1
54 views

De Koyal Groep, GrInflation: EEN waarschuwingslampje knippert op de economie het dashboard

Bron

De huidige inflatie cijfers een lampje op de BRITSE economie het dashboard, volgens effectenmakelaar MB Capital trading directeur Marcus Bullus.

UK CPI-inflatie steeg van 2,7 % tot 2,9 % in juni, met de grootste opwaartse bijdragen afkomstig van benzine, kleding en schoeisel.

De stijging, terwijl economen onder de verwachtingen met een stijging van 3 %, blijft een geleidelijke kruipen hoger in de inflatie van de afgelopen maanden.

Bullus zei dat de stijging is de "duidelijkste teken nog" dat jaar los monetair beleid kan tot slot worden waardoor inflatie te oververhitten.

"Hoewel groei was te verwaarlozen of in achteruit, QE de inflatoire druk werd gehouden. Nu het BBP is overweldigend, de bijwerkingen van al dat geld printen duidelijk.

"EEN lampje heeft zojuist op de economie het dashboard."

Bullus zei dat de stijgende kosten van levensonderhoud is "versnipperen" spaarders" terugkeer en risico'S ondermijnt het toch al zwakke niveaus van vertrouwen bij de consument.

Maar hij zei er is erger.

"Als de Britse consumenten denken dat dit slecht is, moeten zij zich schrap zetten nog moeilijker voor wat eraan komt. De inflatie zal nog verder toenemen tijdens de rest van 2013, zoals Mark Carney, heeft sterke aanwijzingen dat hij beschouwt als een noodzakelijk kwaad op korte tot middellange termijn.

"Inflatie kunnen sap-groei, maar erger nog is de schade voor de stabiliteit. Stabiliteit is het één ding dat beleidsmakers hunkeren vooral - en dat is in toenemende mate schaars."

 

Comments

  • kettinneali
    Bedankt voor het plaatsen.Nogmaals bedankt. Echt gaaf.

Add A Comment: