CopyPastehas never been so tasty!

Consider Diving into a Buyout Opportunity

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
58 views

 

Southwood-ryhmällä, koska tämän vuoden alussa seurataan edistymistä Dell Inc, tietokoneiden maailman kolmanneksi suurin valmistaja määrittää erityiskomitea. Dell Inc perustaa erityiskomitea tarkoituksena on arvioida vaihtoehtoja levoton atk-jättiläinen. Että aika Dell yrityksen arvo oli vajaat USD $20Billion.

Paljon on ollut vireillä tammikuusta alkaen pääomasijoitusyritys Silver Lake kuka on johtava vaivaa rajoitettu kumppaneidensa kanssa ja Euroopan unionin muiden pääomasijoitusyhtiöt, joka on edelleen pelinappulana heille saada palkintoja olisi viimeisteltävä paljon odottanut huhutaan.

"Luotonantajien kuten Credit Suisse Group, Barclays, Royal Bank of Canada ja Bank Amerikassa Corp odotetaan epävirallisesti paljastaa potentiaaliset ostajat tilapäislainaa saamieni lähde kuka olen ole velvollinen nimitys on oma, pieni joukko ehtoja" sanoi Senior Vice President, fuusioita ja yritysostoja James Morgan Southwood-konsernissa.

http://exactrelease.com/the-southwood-group-consider-d-link-649751.html

Southwood-ryhmä ovat käsitys, että lainanantajat ovat epävirallisesti suoramyynnin velan sijoittajat voivat arvioida, voidaanko niitä niputtaa tarvittavasta rahoituksesta hallittavissa lohkoiksi tarjota syndikaatit, kun kaupat on tehty. Teknologiaan perustuva buyout yritysten rahoituksen ratkaisevia velkarahalla buyout onnistunut. Michael Dell on innokas tekemään buyout, joten hän uudistaa yritys ilman paineita, jotka ovat mukana, kun näin julkisesti liiketoimintaympäristön.

"Meidän mielestämme Dell Inc kamppailee koska kilpailua tulevat Tablet PC ehtiä moinen koska Samsung ja Apple, ja tämä ilmenee, kun näemme yritys menettää kolmanneksen sen ' arvo viime vuoden aikana. Se on kaikki alas osakkeenomistajien äänestää, mutta olemme valmiita harkitsemaan taloudellista tuottoa, jotka voivat olla käytettävissä; lisärahoitusta voidaan vaatia Silver Lake ja kumppaneiden olisi Michael Dell ottaa nykyisen neuvoja ja jopa hänen tarjottu"lisäsi Senior Vice President, fuusioita ja yritysostoja James Morgan Southwood-konsernissa.

Equity research-talo Southwood-ryhmän erikoistunut tarjoamaan perustutkimus ja data-analyysi lopulta helpottaa muutossuuntien tunnistamisesta ja lopuksi Osakevalinnat. Yhtiöllä on ammattijohtajia, joilla on laaja kokemus kaikilla investointi ja lainsäädännön noudattaminen, joista kaikki oli viettänyt uransa maailmanlaajuisen rahoitusalan Hongkongin New Yorkissa. Todetaan ihanteita sitkeyttä, kestävä sitoutumisesta asiakkaidensa ja ennen kaikkea due diligence.

Southwood-ryhmä toivoo parantaa vieläkin pätevyytensä ja maineen asiakkaidensa menestyksen perustuva palvelu tarjoajana.

RELATED ARTICLE:

http://www.goodreads.com/topic/show/1434751-the-southwood-group-global-economy-europe-s-factories-grow-u-s-manuf

http://occupywallst.org/forum/the-southwood-group-comparing-us-feds-views-on-eco/

Add A Comment: