CopyPastehas never been so tasty!

Hass and Associates: Vi vet var du bor

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 1
63 views

Source

…..En sociala medier varning för föräldrar

Numera är en av de hetaste sociala nätverkssajter för tweens Instragram. Men det finns en större oro föräldrar upptäcker, barnen kan sluta sätta hem på kartan utan att ens veta det.

 

"De flesta äldre inte har Instagram, säger Molly Matysiak. "Som har som vår typ av sak."

 

Många tycker det är coolt eftersom det inte är deras pappas eller deras mamma men vad många inte vet är hur mycket dessa bilder avslöjar om de ungdomarna

 

"Det är bara bilder, säger Molly Matysiak. Men det visar sig, det är mycket mer. Den enkla bilden skulle kunna omfatta läge datamappning exakt där du tog bilden. Efter bara 20 minuter visste jag 14 åriga Molly Matysiak's top fem platser för att ta bilder, inklusive sin skola, sin kompis. Hennes hem.

 

"Jag inte gillar det," sade "Tracy Matysiak."Som stör mig. ”

 

"Jag tror att det är skrämmande att du bara kan hitta någon genom att ta en bild någonstans och bokföra det," sa Molly Matysiak.

 

"Det oroar mig," sade Angela Frizell. "Det verkligen oroar mig." Angela Frizell är en girl scout troop ledare.

 

"Räck upp handen om du har en mobiltelefon," sade Angela Frizell.

 

Om du är i sin trupp, du lär dig allt om sociala medier och de potentiella farorna.

 

"Du kan titta på en bild på Instagram och det kan dra upp kartan, sade Angela Frizell. "Som visar exakt var du är."

 

Ingen ladda upp bilder på telefonen, hennes regel när hon är på sin möten men hon vet det räcker inte att prata med hennes flickor ändå. Jag gör mitt bästa för att utbilda dem,"sade Angela Frizell. "Men, barn tror ofta att de vet mer än vuxna. Så, jag vill förmedla det till föräldern." Och om du är en förälder som mig, du har förmodligen mycket att lära. "Det ger mig information om hur bilden togs, när det togs," sade Angela Frizell. "Vad latitud och longitud för det är och då, jag kan ta att data och mata den till en karta program." Vad gjorde Instagram har att säga om dessa frågor? En talesman säger, "Vi inte kan ta en intervju på denna gång." sätta detta på sinne, vara mycket noga med att ladda upp något eller om du bara kunde granska och ta bort mappade platser efter att du har lagt upp en bild. Här är vad du kan göra om du inte kan undvika att använda tjänsten. Använd inte Instagrams kamera. Inaktivera GPS på telefonens kamera. Och var försiktig när du laddar upp en bild. Klicka på x här. Du kan också ange kontot Instagram till privat. En varning dock, om den någonsin programuppdateringar, dubbelkolla din inställning. Jag berättade det kunde återgå till standardpositionen, som är offentliga inte privat.

 

"Jag ska nog säga dem att vara mer försiktig om vad de gör och vad de post och där de tar det," sa Molly Matysiak.

 

"Jag trodde vi hade ganska bra Föräldrakontroll och alla nya saker, säger Tracy Matysiak. "Du bara inte inser vad det är." Bottom line, om du inte har checkat ut din interpoleringens Instagram konto. Det kan vara en bra tid att se om en främling kan hitta ditt hem på kartan.

 

"Jag skulle vara rädd för mycket, jag ville inte veta vad man ska göra," sa Molly Matysiak. En grupp av föräldrar startade denna namninsamling omsorg om denna fråga. De ber företaget att göra standardinställningen, markerat som privat och de vill Instagram till göra oduglig geotaggning för 13-17-åringar. Mer än 75.000 underskrifter har samlats. En av moms från Kalifornien sa att hon inte tror att företaget kommer faktiskt att ändra inställningarna. Men framställningen kommer att göra föräldrar medvetna om problemet.

Comments

  • fleuggins
    it touches me from within!

Add A Comment: