CopyPastehas never been so tasty!

Abney and Associates, Overeenkomsten met particuliere ondern

by daisyjolie

  • 0
  • 0
  • 0
90 viewsIn maanden privé gesprekken, het team van advocaten van de FBI en de departementen van Defensie, Justitie en Binnenlandse Veiligheid geëist dat het bedrijf wat neerkwam op een interne bedrijfsdocumenten cel van Amerikaanse burgers met regering spelingen. Hun opdrachten, documenten blijkt, is ervoor zorgen dat toezicht verzoeken voldaan kwamen snel en vertrouwelijk.

Deze "Netwerkbeveiliging Overeenkomst," getekend in September 2003 door Global Crossing, werd een model voor andere transacties in de afgelopen tien jaar voor buitenlandse investeerders steeds verworven stukken van 'S werelds telecommunicatie-infrastructuur.

De openbaar toegankelijke overeenkomsten bieden een venster op pogingen van AMERIKAANSE ambtenaren met behoud van hun vermogen om controle via de glasvezel netwerken die een grote meerderheid van de wereldbevolking spraak- en internetverkeer.

De overeenkomsten, met als voornaamste doel is om de AMERIKAANSE telecommunicatie netwerken tegen buitenlandse spionage en andere acties die schadelijk kan nationale veiligheid, niet toestaan dat toezicht. Maar ze zorgen ervoor dat wanneer DE AMERIKAANSE overheid toegang willen verschaffen tot de enorme hoeveelheden gegevens die via hun netwerken, hebben de ondernemingen systemen in plaats van veilig, zeggen personen bekend met de aanbiedingen.
Onderhandelingsposities afkomstig zou zijn uit een schijnbaar alledaagse regering macht: het gezag van de FCC (Federal Communications Commission) om kabel keur vergunningen. Bij het afsluiten van deals waarbij een buitenlandse vennootschap, wil zeggen dat de mensen die vertrouwd zijn met het proces, de FCC heeft gehouden tot goedkeuring voor vele maanden terwijl de squadron van advocaten nagesynchroniseerd Team Telecom ontwikkelde security overeenkomsten die verder ging dan wat nodig is door de wetgeving inzake elektronisch afluisteren.

Source:  http://www.washingtonpost.com/business/technology/agreements-with-private-companies-protect-us-access-to-cables-data-for-surveillance/2013/07/06/aa5d017a-df77-11e2-b2d4-ea6d8f477a01_story.html

Add A Comment: