CopyPastehas never been so tasty!

Southwood Group News: Als openbaar toezicht groeit, dus doe

by stephenscotland

  • 0
  • 0
  • 0
49 views

http://abelarotmensen.blog.fc2.com/blog-entry-1.html

norsemytho southwood group news articles review

Loop een drukke trottoir, stap in een kantoorgebouw of schieten basketbal in een stad Speeltuin, en kansen worden steeds beter dat iemand zit bespieding u.

 

Het zal niet een passerende voetganger, of een mede-werker, een buur of elke andere vertrouwd gezicht zal, en het waarschijnlijk door een krachtige lens krom tot aan een digitale recorder. Of het nu een sergeant van de politie of een verhuurder of een verdachte baas die doet het op zoek, is de wereld van toezicht steeds verstrikt in het dagelijks leven op een manier die de groeien elke dag.

 

De vraag naar openbare veiligheid — van terrorisme, straatcriminaliteit of fraude — betekent meer camera's op meer locaties waar mensen werken, winkel, studeren, reizen en spelen. En terwijl de technologie gebruikt om te observeren, te controleren en te ontdekken nog nooit krachtiger en wijdverbreide geweest is — ook zo aantrekkelijk aan de leiders van overheid en particuliere sector — de lijnen op openbaar toezicht zijn nog steeds wazig of nog moeten worden getrokken.

 

"Het is niet geweldig om camera's om naar te kijken mensen opgemaakt," zei Mount Vernon gemeenteraad Voorzitter Yuhanna Edwards na het bekijken van een demonstratie van camera's nu in gebruik boven een Mount Vernon speeltuin. "Maar het zal onze Gemeenschap een betere plek maken."

 

Bezorgdheid over terrorisme, vooral in de nasleep van de Boston Marathon bomaanslagen waar camera beelden werd gebruikt om te identificeren van verdachten, rijdt de push voor meer toezicht in grote stedelijke gebieden die doelstellingen zou kunnen worden. Het gebruik van politie maar, facial-recognition technologie en camera's uitgerust met een capaciteit van kunstmatige intelligentie die "verdachte" gedrag detecteren kan zijn alle wordt onderzocht in het hele land.

 

Een reeks van informatieverschaffing over gerubriceerde National Security Agency toezicht programma's gericht op telefoon en gebruik van het Internet heeft een al heftige debatten over de grenzen van dergelijke acties van de regering verhoogd.

 

Edward Snowden, een voormalig CIA-medewerker die momenteel als een contractant NSA werkt heeft de verantwoordelijkheid voor de lekken opgeëist. Hij was naar verluidt ondergedoken in Hong Kong terwijl die asiel aanvragen.

 

In New York City, burgemeester Michael Bloomberg zei op zijn radioshow: "We going to hebben meer zichtbaarheid en minder privacy. Ik zie niet hoe je die stoppen."

norsemytho southwood group news articles review

Add A Comment: