CopyPastehas never been so tasty!

Behance: Madridista varoitukseen Chelsean nuoria tähtiä,

by david2meister8

  • 0
  • 0
  • 0
82 views

Source

 

Real Madrid nuori avustaja Rodriguez on lähetti varoituksen Chelsean nuoremmille pelaajille, viittaa siihen, että Jose Mourinho ei koskaan kimmoisuus hänelle mahdollisuus.

 

Tätä on erittäin lahjakas hyökkääjä, joka voi myös olla alas vasen laitahyökkääjä, mutta hän on arvostellut Mourinho koskaan antamalla hänelle mahdollisuus tehdä vaikutuksen hänen ollessaan emäntä Band.

 

Se on merkittävää kritiikkiä, koska Chelsea ovat puoli täynnä nuoremmille pelaajille ja stars joukkue reunalla, Kaikki haluavat rikkoa.

 

Jos he kuuntelevat tätä ystävät kommentteja sitten pelkonsa yli saada mahdollisuus Stamford Bridge ensi kaudella voi nopeasti kasaantuvat voimakkaasti muoti.

 

"Ehkä viime vuonna club ajatellut, että he eivät tarvitse lisää nuoria pelaajia ja Mourinho luulivat, että hän piti allekirjoittaa pelaajia ulkopuolella klubi," hän kertoi AS.

 

Mourinho Käytä Raphael Varane Real Madrid vastineensa viime kaudella, mikä osoittaa, että hän ei täysin pelkää heittää nuorempi pelaaja syvässä päädyssä erittäin korkea paine tilanteessa ytimessä.

 

Itse asiassa hän joutui tekemään niin, kun hän oli kiistänyt Pepe, erittäin suosittu hahmo Real Madridissa, mihin kysymyksiin, onko Varane olisi päässyt tilaisuuteen ollut Pepe hiljaisempi yksilön.

 

Mourinho ensimmäinen oikeinkirjoituksen vastuuhenkilöt Chelseassa ei voi käyttää esimerkkinä siitä, pitäisikö nuorempien pelaajien saada mahdollisuus tällä kertaa kierroksen koska olosuhteet takaisin sitten olivat erilaisia.

 

Mourinho tuli Roman Abramovitš aikakauden, sai valtavan potin rahaa, ja että on täsmälleen mitä hän teki, tuo toimijoiden ulkopuolelta, joka auttoi heitä club secure back-to-back Valioliiga otsikot.

 

"Uskon, ehkä olen ansainnut enemmän mahdollisuuksia. Joka tapauksessa, tämä oli Mourinho ajatus ja hän ei ole täällä nyt, joten mitä tahto tapahtuu tulevaisuudessa ja uusi valmentaja ajattelee,"lisätty tätä.

 

 

Chelsea on joukko ammattitaitoisia ja erittäin lahjakas nuoremmille pelaajille, jotka kaikki etsivät mahdollisuutta ensi kaudella.

 

Romelu Lukaku erityisesti toivoo että hän ei koe, mitä on tapahtunut Marko Marin ja ei päädy Thibaut Courtois ja Kevin De Bruyne, jotka molemmat ovat kyseenalaistaneet, onko ne koskaan palaa Chelsea.

 

Mourinho on paineita tavalla, koska useilla aloilla nykyisen Chelsea-puolella, jossa joukkue on lyhyt numerot ja pelaajat eivät saa mitään nuorempia.

 

Tässä on toivoen, että hän aikoo tehdä hyvää hänen lupauksensa, kun hän oli paljastaa Chelsean uusi pomo ja todella antaa nuoremmille pelaajille lisää mahdollisuuksia.

 

Se ei ole jotain, hän on aina tehnyt koko uransa, mutta se on varmasti jotain hän tarvitsee tehdä, luoda vahva Chelsea joukkueet, jos hän on Stamford Bridge pysyä tällä kertaa.

 

 

Add A Comment: