CopyPastehas never been so tasty!

international bp spain holdings news-good.is

by axlestelle

  • 0
  • 0
  • 0
79 views

Source

Voorkeur voor contant geld drijft een markt zonder moral, international bp spain holdings news

Als een natie zijn wij gemakkelijk verontwaardigd. Wij vinden ook dat de gesel van onze natie is onze politici, die een veralgemening wellicht. Een gemeenschappelijke onderliggende oorzaak van de oplichting momenteel debatteren we †"de bloot over banken witwassen van geld, de zwendel van regelingen weglopen met investeerder geld of het wedden schandaal dat heeft geschokt cricket loversâ€" is vermist contant geld. Het is de grotere schurk van het stuk.

Economische activiteit in ons land heeft afschuwelijk vertekend door de overheersende invloed van vermisten contant geld. De grootste cash racket is de algemene verkiezingen waar de Commissie van de verkiezing naïef gelooft dat lakh van Rs 40 (Rs 16 lakh voor vergadering kiesdistricten) passend bedrag van de uitgaven per kandidaat is. Maar kijk rond; het is moeilijk te missen contant geld als de aangewezen wijze van transactie.

Prive-ziekenhuis facturering items zijn voorzien van meerdere contant geld tellen machines; Coaching klassen en docenten liever in contanten worden uitbetaald en veel mensen proberen om te kopen van God door het laten vallen van obscene bedragen aan contant geld in de tempel hundis. Een uitgesloten op basis van de kleine dienstverleners, zoals maids, personeelsleden en elektriciens, loodgieters is het gemakkelijk om te veralgemenen dat de meeste anderen in deze keten van contant geld dreigen te worden belastingontduikers. De primaire doelstelling in hun onderneming is om te verdienen in contanten en verbergen van de fiscus. Geld kan worden omslachtig en laat ons zien waarom.

Ten eerste betalen zoekers van kapitaal in de economie van contant geld een hoge prijs. Ze niet klaar kredietverstrekkers te vinden. Ze moeten opereren in bekende kringen tot financiering krijgen en zijn onderworpen aan bedreigingen en intimidatie als ze standaard. Van angsten van het vinden van geld voor gewassen in kleine dorpen aan vleierij in politiek en films te houden de geldzakken gelukkig, worden zoekers van contant geld benadrukt. Gebrek aan formele financiering betekent regels van het spel zijn getrokken door een paar kunnen onrechtvaardige of oneerlijke en goede projecten niet altijd geld kunnen vinden.

In de informele wereld van geld dat grillig economische projecten financiert, bijgeloof gedijen. Spelers film namen worden gewijzigd, gelukkige datums zoeken, wijzigen vloer kaarten en deuren en proberen meerdere trucs om te slagen. In een systeem dat risico niet formeel evalueren, is afhankelijk van kapitaal schaars, eigenzinnige, duur en uitbuiting. Een arm land kan niet zo hardvochtig over allocatie van kapitaal.

Ten tweede, contant geld economie lijdt aan slechte praktijken voor boekhouding en beheer. Het is een inspanning van de contant geld verdiener houden meerdere boeken van rekeningen en beheren van verschillende zakelijke transacties. Steevast een coterie van vertrouwde afgevaardigden wordt gevormd, informele delegaties zich voordoen, en controles op basis van angst, blamen en uitzetting zijn in de plaats. Niet een ideale bestandsindeling voor grootschalige operaties, maar contant geld-gebaseerde ondernemingen trek door, in de fraudes en oneerlijkheid in hun pas of zich tot geweld en vendetta voor schadeloosstelling.

Het is niet zonder reden dat veel van deze bedrijven binnen het gezin, zelfs verre verwanten om ervoor te zorgen dat de stapel geld in handen van de 'veilige is' boeiende. Het trekt ook anti-sociale elementen en misdadigers. Estate planning is onmogelijk uit te voeren, erfgenamen en aanhangers even angstig te houden. Het is geen toeval dat de dood van een leider heel wat aanhangers zeer rijke 's nachts draait.

Hird, er zijn geen beleggingsportefeuilles of strategieën in plaats. De pure kracht van het quantum van contant geld wordt gebruikt voor het stash weg in meerdere wegen, met inbegrip van de alomtegenwoordige offshore bank. De noodzaak van rendement en de liquiditeit is gevaar voor de veiligheid en geheimhouding. Keuze van de investeringen is beperkt tot die wegen die aanvaarden en respecteren van contant geld, in bekende wandelgangen circuleert. Dit leidt tot concentratie in de beleggingsportefeuille die tot doel een compromis heeft door een beïnvloeden van de markten, spelers, beleid en zakelijke milieu door kartels, oneerlijke praktijken en andere kwalen die gevestigde belangen brengen.

Speculatieve implementatie van contant geld is maar een natuurlijke resultaat wanneer dergelijke hoarders van contant geld proberen hun kapitaal draaien in een korte spanwijdte van tijd en sommige snelle bokken te maken terwijl ze op het. Speculatie is een spel van hoge adrenaline met zijn schadelijke psychologische bijwerkingen, met inbegrip van de onbedwingbare drang om te winnen en het onvermogen om te gaan met verliezen.

Ten vierde, contant geld lekkages in de rest van de economie door middel van consumptie. Mijn vriendelijke buurman die een playschool voor hogere middenklasse kinderen uitvoert is een kapitalistische uitbuiting exploitatievergunning in de economie van contant geld. Ze neemt een 'premium' vergoeding, maar zet goedkope arbeidskrachten om te doen de meeste van de taken. Zij beschikt niet over een dienst belasting registratie, gebruikt haar huis als uitgangspunt van haar bedrijf zonder registraties en betaalt geen inkomstenbelasting. Maar ze is er kopen diamanten, nieuwe telefoons, dure kleren en neemt zin in vakantie.

Add A Comment: