CopyPastehas never been so tasty!

E-Snips

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
252 views
Eenvoudig bestanden delen
Met eSnips kun je heel eenvoudig bestanden op internet zetten en met anderen delen.
 
28·4·2007
| 13643 dit item is 13643 x bekeken.
 

eSnips is een nieuwe webdienst om online bestanden en informatie uit te wisselen. Nou zijn daar een heleboel manieren voor, maar de kracht van eSnips ligt hem in de eenvoud waarmee dat gebeurt. Iedereen heeft het meteen onder de knie, en werken met dit programma gaat snel en makkelijk.

Je krijgt gratis 5 GB aan opslagruimte dat je met vanalles kunt vullen. Muziek, films, bookmarks, documenten, het maakt niet uit. De bestanden komen bij eSnips netjes in folders te staan. Standaard zijn er folders voor muziek en foto's aanwezig, maar je kunt zelf haar hartelust extra folders aanmaken en vullen met je eigen bestanden.

    

Vrienden kun je toegang geven tot deze mappen, maar je kunt ook een map privé houden (alleen jij kan er bij) of juist voor alles en iedereen openstellen. Wie toegang tot een map heeft kan de bestanden lezen en naar zijn eigen computer halen en foto's kunnen als een diashow worden weergegeven. Het is ook mogelijk anderen bestanden in de mappen te laten plaatsen, zo kun je eSnips ook als gezamenlijke opslagruimte gebruiken. Helaas ontbreek een synchronisatiefunctie.

eSnips werkt snel en maakt een verzorgde indruk. Het uploaden en downloaden kan via de browser, maar ook via een browser-plugin. Dat laatste werkt nog beter. De software biedt nog enkele leuke extra functies zoals de mogelijkheid screenshots, video's en audiobestanden te maken en op eSnips te plaatsen.

Add A Comment: