CopyPastehas never been so tasty!

Abney Associates See BMW Driving in China Sales

by sophiemontana

  • 0
  • 0
  • 0
38 views

Source

Abney Associates rådgivning investorer på tysk luksus bil produsenten, Bayerische Motoren Werke AG (BMW), har spådd at Kina er satt til å gå forbi USA som sin ledende markedsposisjon i 2013.

 

Juli 2013 - Analytikere i Abney Associates har registrert at denne spådommen er hovedsakelig basert på fremveksten, i Kina, i raskt voksende samfunn, det er mer enn 100 byer i Kina med en befolkning på over 1 million som i dag har ingen premium bilforhandlere. Penetrasjon inn i disse uutnyttede markeder, sammen med innføring av en rekke nye modell biler, er ventet å presse Kina til forsiden av BMWs global industri, forklarte James Carter, Senior Vice President for fusjoner og oppkjøp på Abney Associates.

 

De tyske bilproduksjon forskere har vært i stand til å anslå at så mye som 62% av Kinas potensielle bilkjøpere, i løpet av de neste 12 månedene, vil komme fra mindre lokalsamfunn og byer der, i øyeblikket, er det ingen premium bil forhandlere. BMWs utvidelser til disse nye vekstmarkeder er perfekt timet, med premium auto segmentet i Kina forventes å øke med 7 prosent i løpet av dette regnskapsåret.

 

BMWs planer for vekst i Kina vil senteret på tillegg på over 60 nye forhandlere, som dekker hver av Kinas provinser og bringer det totale antall utsalgssteder opp til over 420 på landsbasis. Bilprodusentene forventer fortsatt suksess med salg av 5-serie og BMW Mini selskapets bestselgende modeller i Kina, og forbereder å lansere sin i3 elektrisk bybil i andre kvartal 2014.

 

I det siste har USA vært BMWs mest lønnsomme markedet, bilen beslutningstakere første halvår salgsrapport for 2013 viser at Kina har nå passert USA, både i salgsvekst og i totale leveranser, sier en senior analytiker ved Abney Associates og gikk på å si. I første halvår av 2013, hadde amerikanske salget økt med 9 prosent, noe som tilsvarer totalt 172 787 solgte biler, sammenlignet med Kinas salg stadig en massiv 15 prosent, og det totale antall solgte biler opp til 182800.

 

Til tross BMWs kinesiske salget faller marginalt mindre enn deres tyske baserte konkurrenten Audi, har de hatt en høyere prosentvis vekst i minst tre år på rad. Mens i 2012 Audi holdt 29,6 prosent av det kinesiske markedet for premium biler, mot BMWs litt lavere 23,6 prosent, men BMW er nå fører an i den første halvdel av 2013 etter å ha sett en 40 prosent økning i antall biler solgt, sammenlignet til 30 prosent gevinst sett av Audi.

 

Fremtiden ser lovende ut for BMW, med deres holder på verdensmarkedet, deres dyktighet i produktutvikling og prestisjen som følger med firmanavn. Ekspandere inn i dette voksende markedet vil bringe rikdom legge til forrige tiårets suksess, hvor de har gått fra å selge 800 biler i hele år 1994, for å selge over 900 biler per dag i fjor, lagt James Carter, Senior Vice President for fusjoner og Oppkjøp på Abney Associates.

 

Abney Associates er en Hong Kong-basert selskap som tilbyr et spekter av finansielle tjenester til privatkunder, porteføljeselskaper, corporate investorer og gründere som ønsker å ta upartisk økonomisk rådgivning.

 

Abney Associates er først og fremst et team av økonomiske eksperter som er stolte av å ha en høy kompetanse og lang erfaring for flittig overvåke eventuelle positive eller negative utviklingen til selskapene som i dag er notert på børser globalt, spesielt de som kan påvirke kundens investeringer interesser. Dette gjøres for å sikre den finansielle rådgivningen er faktabasert korrekt og levert på en effektiv måte.

 

Add A Comment: