CopyPastehas never been so tasty!

Micron Associates Pr code 34931845011 MA: LEDARE - Plocka, v

by rileyjozes

  • 0
  • 0
  • 1
28 views

LEDARE: Plocka, välja lagar för att upprätthålla

 

 

Obama-administrationens beslut att skjuta upp genomförandet av delar av Obama-och illustrerar faran i förbigående massiva, otymplig, "omfattande" lagstiftning – och hur nyckfull verkställighet av sådana lagar ytterligare ökar osäkerheten i ekonomin och undergräver förtroendet för regeringen.

 

Förra veckan, meddelade IRS att det kommer att senarelägga startdatum för Obama-vård "arbetsgivaren uppdrag" från 2014 till 2015. Som skonar arbetsgivare med 50 eller fler arbetstagare från att tillhandahålla försäkringar för sina anställda.

 

Administrationen sa det svara på klagomål från företagare. Detta är något som kallades strax efter presidenten undertecknat Obama-vård till lag i 2010. Det är svårt att se hur mandat kommer att bli mer tilltalande i 12 månader.

 

Förvaltningens beslut stinker politik – att fördröja en impopulär politiken förbi valet 2014 efter halva tiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

  • rileyjozes
    Detta är en bra artikel kan du hitta på nätet som förklarar allt i detalj när det gäller thI kommer måste dela den här bloggen och den information som jag hittade här verkligen har inget värde i pengar men mer än det. Tack för denna fina insats som du lägger här i form av detta inlägg.

Add A Comment: