CopyPastehas never been so tasty!

Fornyet frygt for global recession...

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 1
28 views

Source

Væksten i udgifter på maskiner og investering af verdens 2.000 største virksomheder er begyndt at kontrakt for første gang siden krisen i Lehman, ledet af skarpe falls i Kina og i nærheden af sammenbrud i Latinamerika.

Standard & Poors advarede om, at den globale cyklus for kapitalinvesteringer allerede har rullet over, med tidlige tegn peger på uddybning sammentrækning af 5.4pc i 2014. "Capex opsving synes at være slutter før den rigtig er begyndt," sagde fra agenturet Gareth Williams.

 

Virksomheden udgiftsplaner er set som en tidlig advarsel gauge for økonomien. De drastiske fald i store dele af verden doom håb for stærkt opsving senere på året, og endda pege på en recession risiko.

Den internationale Valutafond har skåret sin globale prognose for i år til 3.1pc, skarpt nedgradering Rusland, Brasilien, Sydafrika, Indien og Mexico, som Italien og Tyskland. "Politikere overalt skal øge indsatsen for at sikre solid vækst," det sagde.

 

Den uventede pull-back i virksomhedens udgifter er et alvorligt slag. Det havde været antaget, at virksomheder skal snart begynde at tilbringe deres kæmpe kontant bunker, bidrage til at kickstarte opsving. "Det er en temmelig bekymrende øjebliksbillede af den globale økonomi og det viser endemiske manglende tillid. Virksomheder er stadig bekymret for, og der stadig er overskydende kapacitet i autos og andre brancher,"sagde hr. Williams.

 

S & Pedersen sagde den råvare blok var blevet ramt hårdest som energi og materialer boom skiftedes til at buste, med capex forventes at falde med mere end 20pc i Australien og 40pc i Latinamerika i 2014.

 

Ressource-industrien tegnede sig for 42pc af globale capex bruger sidste år. Dette nu smuldrer, med lidt andet klar til at indtage sin plads. "Hvis råvare 'super cyklus' nærmer sig en afslutning, capex vækstrater kunne være deprimeret i år," sagde S & P.

 

De dystre data kommer midt i frisk tegn på en handel krise i Asien. "Seneste asiatiske eksportdata har været lidt mindre end katastrofal. Momentum vendt negative, kører på - 3pc i maj,"sagde muldvarp Hau fra BNP Paribas.

Japan er i bedring, men det har gjort det gennem et 30pc fald i yen, påføre en deflationær handel chok på resten af Asien og Kina. Kinesiske eksport faldt 3.1pc i juni fra et år siden, det største fald siden den store Recession. Bil eksport styrtede ned ved femte.

 

Morgan Stanley sagde Kinas myndigheder er villige til at risikere en decideret recession for at rense kredit overskud fra systemet, og dette kunne føre til en "Brudevalsen" med vækst falder under 6pc næste år.

 

Men det kan vise sig svært at kalibrere en blød landing efter den eksplosive vækst i lån siden 2008. Fitch Ratings siger kredit er sprunget fra $9 billioner (£5 .9bn) til 23 billioner dollar, i stigende grad i skyggebanksystem. Risikoen er overkill, fører til en fuld-blæst finanskrisen.

 

Premier Li Keqiang talte om nødvendigheden af at "stabilisere vækst" i denne uge, den første antydning at Beijing kan snart begynde at slappe af politik for at undgå at gå for langt.

 

Den amerikanske Centralbanks snak om nedlæggelse stimulus har påført en større kredit chok på hele globale finansielle system, udløser en likviditet squeeze i Asien, og meget af den nye verden. "Det har været en katastrofe. Real låneomkostninger er steget 70 til 100 basispoint over hele verden,"sagde Andrew Roberts.

 

"Fed har klart været chokeret over heftighed marked reaktion og nu er de forsøger at lindre alle med tale om gradvis smallere," sagde han.

 

Fodret formand sagde Ben Bernanke onsdag, at "meget lempelig pengepolitik for en overskuelig fremtid er hvad der er nødvendigt i den amerikanske økonomi".

 

Markeder beslaglagt på hans kommentarer som et tegn på, at Fed opbakning fra planer til koniske bond køb, men det er langt fra klart, om dette er tilfældet.

 

Hr. Bernanke har forsøgt at gå en fin linje, insistere på, at mindre kvantitative lempelser ikke stramme. Han er at have problemer med at sælge denne sondring til monetære eksperter. Fed lanceret QE at erstatte sats nedskæringer, når de havde nået bund, og det blev anset for politik løsne dengang. Omvendt skal holder stik. A nedsat tempo af bond Køb reducerer væksten i M3 brede pengemængde.

 

Det ser ud til at Fed stadig agter at gå videre med tilspidset i September, men håber at berolige markederne med et løfte om, at renten vil forblive super-lave i lang tid. Et kor af monetarister sige, det er en alvorlig politisk fejl. Verden er allerede følelse chill.

Comments

  • bazkail
    Lad mig vide, hvis du leder efter en forfatter til din weblog. Du har nogle virkelig gode artikler, og jeg tror jeg ville være et godt aktiv.

Add A Comment: