CopyPastehas never been so tasty!

Voormalige TR Schooldistrict Ingenieur Veroordeeld

by jewelversts

  • 0
  • 0
  • 1
55 views

Source

 

De voormalige ingenieur en architect voor de Toms River regionale school district werd veroordeeld woensdag tot drie maanden in de federale gevangenis en drie maanden huisarrest voor het frauduleuze belastingaangiften indienen namens zijn firma, U.S. Attorney Paul J. Fishman zei.

 

Toms River resident Pravin H. Patel, 67, pleitte schuldig in februari, toelating van de corporate fiscale aangiften hij tussen 2005 en 2009 ten onrechte doorgegeven uit persoonlijke uitgaven als legitieme zakelijke inhoudingen, volgens documenten diende geplaatst en verklaringen in de rechtbank. Hij werd woensdag veroordeeld in de federale rechtbank in Newark door US District Judge Stanley R. Chesler.

 

De Avanti Groep Nieuws Reviews

 

Patel was de oprichter en voorzitter van Pravin H. Patel Associates, de onderneming die als Toms River regionale ingenieur en architect van 1993 tot en met juni 2011, onder voormalige Superintendent Michael J. Ritacco diende. Ritacco, die schuldig aan openbare corruptie en belastingontduiking lasten in 2012 pleitte. Hij is in de federale gevangenis een 11-jaar, 3 maanden gevangenisstraf.

 

Onder de persoonlijke uitgaven die Patel toegelaten tot het onjuist gebruik om zijn bedrijf belastingverplichting waren $112,650 in betalingen voor renovaties naar zijn huis; $8.200 in uitgaven voor zijn persoonlijke country club-lidmaatschap en de bijbehorende kosten, evenals talrijke kosten betaald via een corporate credit card. Patel toegelaten de corporate belastingaangifte voor het jaar eindigend in maart 2007 opgenomen valse inhoudingen van meer dan $145.000, en dat het fiscaal verlies waarvoor hij strafrechtelijk aansprakelijk is bedroeg $63,815.

 

Patel pleitte schuldig aan één telling van het indienen van een valse corporate belastingaangifte in februari. Hij tegenover zich kreeg een maximumstraf van drie jaar in de gevangenis en een maximale boete van $250.000 op veroordeling.

 

Rechter Chesler Patel veroordeeld tot twee jaar van release bewaakte en beval hem te betalen een 15.000 dollar boete.

 

Nieuwste Het Avanti Groep Nieuws Blog  Engineering Excellence

 

Een Asbury Park Press onderzoek in 2011 Patel's bedrijf werd betaald meer dan $9 miljoen voor technische, architecturale en planning diensten door de Toms River regionale Board of Education gevonden terwijl de onderneming ook voor Ritacco, een regeling ten minste één bouw expert werkzaamheden did beschouwd als een potentieel belangenconflict.

 

Pravin H. Patel Associates was verantwoordelijk voor engineering, het platform en planning voor een reeks van miljoenen dollars, kiezer goedgekeurde projecten in de 2000s. De onderneming was ook de bouw manager voor sommige projecten, met inbegrip van de bouw van de wijk de derde tussentijdse school en had een kantoor in het hoofdkwartier van het district op Hooper Avenue.

 

Patel Associates heb ook ontwerpen werk voor de voormalige superintendent particuliere bouwonderneming, MJ Rit, volgens de openbare registers.

 

 

Comments

  • wendell
    Ik waardeer dit bericht

Add A Comment: