CopyPastehas never been so tasty!

The Avanti Group: MAAK UW HUIS DENK Energie-efficiënte...

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
60 views

the avanti group, MAKE YOUR HOUSE THINK Energy efficient, automated homes ease ownership

 

Source

 

Denk over uw lange pendelen, de uren besteed aan verbeteringen van het huis — de talloze dingen die je doen om uw huis een huis. Zou het niet geweldig zijn om uw huis voor u werken?

 

Technologie en het opbouwen van vooruitgang zijn waardoor het makkelijker voor huiseigenaars om tijd, geld en energie besparen — tijd die kan worden besteed genieten van hun huizen.

 

"Onze primaire focus is op het besparen van energie, omdat het is direct gerelateerd aan het besparen van geld, die belangrijk voor onze klanten is," zei Steven Rieger, vice president van Rieger huizen.

 

De bouwers, gevestigd in Newburgh, maken gebruik van technieken te verminderen lekkage en buizenstelsel efficiënter, evenals installeren energie-efficiënte apparatuur zoals ovens, ketels en windows.

 

De onderneming, die werd opgericht in 1960 en serveert Dutchess, Ulster en Orange County, gebruikt speciale testen om te zoeken minuscuul lekken in deuren en ramen — klein genoeg om niet te zien, maar groot genoeg om een verschil in energieverbruik, Rieger zei.

 

Het bedrijf ook installeert HVAC leidingen in geïsoleerde ruimtes plaats in zolders, die kunnen krijgen te warm of te koud en maken de leidingen harder werken om lucht toe te stromen.

 

"We drop down onder de isolatie dus in de winter, het is niet in een 40-graden zolder of in een zolder 90 graden in de zomer," Rieger zei. "Het maakt het veel meer energie efficiënt."

 

Rieger huizen is ook de manier waarop het bouwt de frames van de nieuwe woningen, de hoeveelheid niet-structurele hout te verminderen en te vervangen met schuim of cellulose isolatie veranderd. Glasvezel isolatie werkt het beste op een plaats die aan alle zijden Rieger zei omsloten is, maar de spray schuim isolatie werken beter op andere gebieden, zoals waar de bepaling voldoet aan de Stichting.

 

"De meeste mensen willen een energiepakket kwaliteit zonder extra geld," zei Rieger, en terwijl die upfront kosten niet zo belangrijk als de Bevloering van het hardhout of kasten lijkt misschien, the "stuff achter de Sheetrock" bespaart geld op de lange termijn.

 

"Als uw hoogste zorg uw kosten van de bezetting is, u zou beter te besteden aan de front-structuur dan op een Sub-Zero ijskast of countertops van het graniet," Rieger zei. "Je hebt iets mooi en kosteneffectief. We proberen om beide."

 

Voor de nieuwe bouw, huiseigenaren ziet een geschatte besparing van 40 tot 50 procent op huis energiekosten met schuim isolatie en bestaande huizen die upgraden naar schuim zal 20 tot 30 procent besparen op nutsbedrijven elk jaar wanneer vergeleken met traditionele isolatie, zei Jim Cardello, eigenaar van JVC isolatie aannemers, gevestigd in Fishkill.

 

"U zal ook hebben betere luchtkwaliteit, dus het is ook beter voor uw familie," zei Cardello, wiens bedrijf werkt voornamelijk op nieuwbouw Dutchess, Putnam en Westchester County met bedrijven waaronder Rieger huizen. "U gebruikt minder energie omdat de schuim isolatie uw huis meer luchtdicht maakt. "U niet verliezen middelen."

 

Cardello van werk op over het hoofd zien Pointe, een ontwikkeling van de huisvesting in Fishkill, in overeenstemming met de ontwikkelaar milieubewust groene inzet.

 

Volgens de ontwikkelaar John Nemeth van AVR zelfbouwers, alle huizen voldoen aan strenge normen en onafhankelijke tests om te verdienen de New York staat energieonderzoek en ontwikkeling autoriteit Energy Star rating. De huizen hebben zeer efficiënte verwarming en koeling systemen, geavanceerde framing technieken gebruiken in hun constructie, gebruik maken van high-performance windows en effectieve isolatie, onder andere.

 

Volgens het Amerikaanse ministerie van energie besteedt de gemiddelde woning ongeveer 2.000 dollar per jaar aan huis nutsrekeningen. Met behulp van programmeerbare thermostaten, helpen compacte tl verlichting en LED-verlichting ook bij het terugdringen van energieverbruik.

 

Slimme huizen

 

Programmeren van uw huis is een manier van energiebesparing, verhoging van de veiligheid en maakt het leven makkelijker — en het hoeft niet te duur of te technisch.

 

William Butler, eigenaar van AV ontwerp & integratie in Elmsford, Westchester County, heeft controles door zijn huis Wappingers Falls.

 

Automatische verlichting, HVAC, beveiliging, venster tinten, entertainmentsystemen en andere besturingselementen worden beheerd op wandunits, een laptop, smartphone of een apparaat zoals een iPod of een Android telefoon — eenvoudig genoeg voor Butler's kinderen leeftijden 7, 5 en 3, om te gebruiken.

 

Butler zei hij bespaart energie in zijn huis met venster tinten die gesloten blijven totdat de zon over het huis beweegt — helpen met energiekosten en op te slaan bekleding, meubilair, vloerbedekking, verf en vloerbedekking van vervagen in het zonlicht. Butler heeft ook Spanningbeveiligers die beheert de energievoorziening in zijn huis en laat hem om te controleren zijn elektrische gebruik geïnstalleerd.

 

Butler's company, waar hij klanten in het hele land voor de afgelopen 15 jaar, gebruikt Lutron processoren die "praten" met elkaar en controleren systemen HVAC en thermostaten, zei hij.

 

Het systeem kan ook veranderen op verschillende lichten op willekeurige tijden wanneer de huiseigenaar is weg te houden van het huis veiliger.

 

"U kunt dingen op afstand vanaf overal in huis of ergens in de wereld," zei Butler.

 

Butler's thuis beheren timers het landschap verlichting, de lichten dimmen en uitgezet op een bepaalde tijden.

 

"Er is nooit een zorg als u bent vergeten. U kunt op de knop "allemaal uit" uit bed en uitschakelen van de lichten,"voegde hij toe. "Je kan de app op uw (telefoon) klikken wanneer u rijdt weg van huis en u de lichten op (denk) u achtergelaten in de garage."

 

Installeren van de besturingselementen is zo eenvoudig als het veranderen van een lichtschakelaar.

 

"De schoonheid van dit systeem is dat u kunt met slechts een licht schakelaar beginnen en vervolgens toevoegen aan wanneer je maar wilt," zei Butler.

 

Met verlichting controles bespaart u ongeveer $30 per m

 

 

Add A Comment: