CopyPastehas never been so tasty!

Newport International Group News Fashion Reviews

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
33 views

Tegn på vækst i Europa sætte capex tilbage i mode

LONDON: Investorer belønner europæiske virksomheder, der har optrappet udgifter for at udnytte en beskeden forbedring i vækstudsigterne i stedet for hamstring kontanter eller overdrage det til deres aktionærer.

Det kan tyde på, at formue, og investor egenkapital tildelinger, kunne fortsætte begunstige modige - virksomheder, der følger passer til og bruge stærk likvide positioner til at foretage flere investeringer, møtrikker og bolte i de kommende måneder.

Udgifter til den infrastruktur, der driver erhvervsmæssig virksomhed, anlægsinvesteringer eller capex, er steget i 2013, som virksomhederne vokse mere selvsikker om en slags økonomisk pick-up og forsøge at støtte relativt høje andel priser over for svage indtjening.

Dem, der førte afgiften har set deres andel priserne udkonkurrerer deres mere forsigtige jævnaldrende i de seneste måneder tyder på en ændring i tankegang fra højden af den finansielle krise, når investorer havde en tendens til at belønne virksomheder, der holdt fast i deres penge til at afstive deres balancer.

En Thomson Reuters StarMine udvalg af virksomheder der har rejst capex med op til 50 procent fra et år tidligere, og som deler stærke business fundamentals, udkonkurrerede fire ud af fem deres land referenceindekserne i de sidste 90 dage.

"I løbet af 2011 var der ingen sammenhæng mellem capex udgifter og pris ydeevne," Peter Oppenheimer, en analytiker hos Goldman Sachs, sagde for nylig i en note. "Det ser nu ud at virksomheder oplever større belønning for at øge deres capex," sagde han.

Hvordan kan du bruge denne viden til at vælge de rigtige bestande i fremtiden? En metode kunne være at bruge den samme Starmine søgning som ovenfor, men at tilføje tilbage de virksomheder, der har stærke fundamentals - en stærk likviditet og en høj kreditværdighed - men måske ikke endnu har øget investering.

Læs mere her:

http://articles.economictimes.indiatimes.com/2013-06-13/news/39952191_1_capex-companies-cash

Add A Comment: