CopyPastehas never been so tasty!

Koyal-gruppen for å være vert for Student Equity Research

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
33 views

Source Link

 

the koyal group tokyo reviews, Koyal-gruppen for å være vert for Student Equity Research analytiker konkurranse

 

Tokyo basert, egenkapital forskning huset Koyal gruppen annonserte i dag det vil holde en konkurranse som er åpen for alle ukvalifisert student analytikere over hele verden, vinneren av som vil bli belønnet med en internship plassering på Koyal Group i Tokyo.

 

13 Jr. 2013 - TOKYO, Japan--konkurransen oppføringene er å bli dømt av et styre av Koyal gruppen bosatt analytikere ledet av hodet av analyse Mr Nathan Andrews, som sa "som vi ikke har gitt et bestemt selskap for aktører å gjennomgå, dømme konkurransen kan være vanskelig som noen aspekter er vanskelig å kvantifisere, men som et resultat av denne tilnærmingen vi håper å motta oppføringer fra mange post-graduate studenter detaljering økonomi sterk selskaper som vi foreløpig ikke har på vår egen radar, som vi ville da tar sikte på å følge opp".

 

Chief Executive Officer i Koyal gruppe Mr Edward Neilson sa "viktigst konkurransen gir en plattform for alle disse analytikere som ennå ikke har fullført sine studier for å finne nærmeste plassering i et arbeidsmiljø som de kan starte sin karriere".

 

Mr Stephen Cole, direktør av Private Equity ved Koyal Group sa "For Koyal Group konkurransen vil koste svært lite unntatt man timer som kreves for gjennomgang og vurdering prosessen, men til syvende og sist kan gi et vell av verdifull informasjon, og minst én talentfulle potensielle fremtidige ansatte. Jeg ser frem til å se hva som kan produsere studentmassen."

 

Alle oppføringer må sendes til Koyal gruppen i pdf-format til entries@koyalgroup.com før kl JST på juli 31 2013.

 

-Rapporter må ikke overstige 5000 ord

-Alle rapporter må inneholde et sammendrag av både beskrivelse av virksomheten og bedriftens strategi

-Noen bevis for plagiat vil resultere i øyeblikkelig diskvalifikasjon

-Vinneren av konkurransen vil bli annonsert 15 August 2013

-Enhver bedrift kan gjennomgås, forutsatt at dataene i rapporten er tilgjengelig for offentligheten

-Vinneren skal bli tildelt et internship å starte senest desember 2014

Koyal Group forbeholder seg retten til å avslutte konkurransen hvis ingen tilfredsstillende oppføringer mottas etter fristen. Ingen klagen prosessen vil eksistere etter valget av den vinnende rapporten og Koyal gruppen skal ta denne beslutningen etter eget skjønn.

Add A Comment: