CopyPastehas never been so tasty!

The Tyler Group, India on suositun tietojen kalastelulta

by bettyhershey91

  • 0
  • 0
  • 1
58 viewsKoska maan arviolta 108 miljardia euroa IT-palveluala on tulossa maailman suosituimmista ulkoistaminen center, Intia tulee esiin suositun cyber tietovarkauksilta ja voi todistaa kasvava toiminta hakkerit, kertoo viimeisimmässä raportissa. "Tietojen kalastelulta. on yksi suurimmistavaaroista ennen yritysten pankkialalla. Kehittymässä olevien maanalaisten sivustot ohje tiedot varkaita välittömästi encash varastetut tiedot". 

Samat tiedot voidaan myydä useita kiinnostuneita ostajia näissä alamaailman mustassa markkinoilla", raportoi Pune-pohjainen Indiaforensic sanoi. Se, että saatavuus edullisista resursseja cyber maan on myös vaikuttaa, taloudellisten tietojen varastaminen. "Kun on kyse tietotekniikkaa, Intia on täynnä edullisia resursseja. Kun petosten vastaisen valmennusaikataulut tekemiseen tarvitaan erillinen hakkerointi toimintaa tai kohdistettu tunnistetietojen selvitysyritykset estävää toimintaa ja yleishyödyllisten palveluiden eri asiantuntijoita haetaan ratkaisua". 

"Tämä sisältyy tekniikkaa asiantuntijat, kuten roskapostittajat, suunnittelijoiden ja muiden kuin teknologian asiantuntijat, kuten kassahenkilökunta, droppers, rahaa muulit jne. Nämä varat ovat helposti käytettävissä hyvin alhaisin kustannuksin", sanoo Indiaforensic raportoi yritykselle, joka toimii petoksia, 
käyttöturvallisuus, riskien hallinta ja erillisselvityksen tutkimusta. Yrityksellä on myös auttanut maan CBI tutkii virastojen, kuten useissa korkean profiilin tapaukset, kuten usean crore Satyam huijaus. 

 

Source: http://www.thehindubusinessline.com/industry-and-economy/info-tech/india-is-popular-destination-for-data-theft-report/article4920909.ece

Comments

Add A Comment: