CopyPastehas never been so tasty!

Henriette grundlægger Specifikke måder for Personal Brand

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
32 views

Henriette Weber er en digital strateg og redskaber rådgive om business. Hun er også en Bestyrelsesmedlem rock n 'roll chik og grundlægger af Tandløs Tiger. Hun er business avantgardist, selv en forfatter, og også en digital specialist, der fører til specialisering i sociale branding, tilbage på fællesskaber og engagement og social marketing. Hendes tidligere pitch er at hjælpe virksomheder, så de bruger deres online identitet som en branding og marketing værktøj. I denne verden, hvor krisen og community management bliver noget, som enhver virksomhed skal overveje, er Henriette den eneste person, der hjælper med at administrere dit brand aktivt.

 

Henriette Weber har gjort 40 workshops og events i hele verden og hjalp virksomheder over hele verden til at optimere deres identitet, stof og brand.

 

Når hun ikke arbejder på Tandløs Tiger og web hun hænger ud med sin mand, venner og datter. Hun nyder også musik, sport, crafting, kunst, madlavning og fotografering.

 

Alle ved, at i dag betingelserne for erhvervslivet har ændret sig. Fra erhvervslivet sædvanlig er det blevet ændret til business usædvanligt nu. I dag er tempoet i selskabet har gjort det vanskeligt for virksomhederne at mærke theselves, ikke kun for Teknologisk tempo, men også afhænger af, hvordan er de køber ændrede adfærd på grund af den nærhed og internettet, at de sociale medier har bragt os sammen, da samlet samfund. Ifølge Henriette Weber du kan ikke gøre en standalone brand værdikæde som det er blevet forbavsende forstyrrende.

 

Da Henriette Weber få hyret ind i en brainstorming brand session, en rådgiver rolle med den nye klient råder hun til at gøre Brande navn mere cool og skal fyldes med indhold, således at hver person i oraganization skal have en form for personlige brand. Ifølge hende, er det ikke

nok til at skabe personlig branding kun for den administrerende direktør, da han ikke har tid til at tale med folk. Du skal holde personlige brands som den del af din organisation. Det er meget personlige. Det skaber arv på den person, der besidder brandet og bedre chancer for at få et job andre steder. Du skal se det som medarbejderen mnaintenance. Men hvis alle oplysninger, der kommer i virksomheden har afsenderen er knyttet til den derefter tillid til virksomheden hurtigt ville stige. Det er kun de mennesker, der på kontinuerlig basis vil anbefale du, som de har tillid til dig, og de føler sig meget komfortable mens anbefale dig.

Add A Comment: