CopyPastehas never been so tasty!

Verslag van het jaar middelen voor u: NEWPORT INTERNNATIONAL

by sheelycrook

  • 0
  • 0
  • 1
50 views

 

http://econintersect.com/b2evolution/blog2.php/2013/07/12/what-the-worst-jobs-report-of-the-year-means-to-you

 

Wat de ergste banen verslag van het jaar voor u betekent

 

Op het oppervlak markt van hedendaagse banen verslag ziet er goed...

 

195,000 banen werden gecreëerd in de Amerikaanse economie tijdens de maand juni, met de "officiële" werkloosheid voor de maand achter 7,6%, onveranderd ten opzichte van mei. (Bron: Bureau of Labor Statistics, 5 juli 2013.)

 

Maar kijk een beetje dichter en dit verslag van de markt banen is een ramp...

 

Kijken naar de snelheid van het gebrek aan werkgelegenheid heerst, waarin mensen die hebben opgegeven op zoek naar werk in de arbeidsmarkt en diegenen die parttime werken omdat ze niet full-time werk gebaseerd op dit nummer, de foto lijkt drastisch anders. In juni steeg de onderbezetting tarief van 13,8% tot 14.3%-the hoogste niveau sinds februari! Dat betekent dat een uit elke zeven Amerikanen die willen werken een baan kan niet krijgen. (En de politici blijven vertellen mij dat is de verbetering van de economie?)

 

Opvolgen:

 

En als dat niet erg genoeg was...

 

De meeste van de arbeidsplaatsen in juni waren deeltijdbanen; het aantal mensen die parttime werken in de VS banen markt steeg met 322,000 tot 8,2 miljoen. Deze mensen zijn niet parttime werken omdat ze willen om-het is omdat zij geen full-time werk kunnen vinden.

 

En er is nog meer...

 

Van de gecreëerde in juni werden 60% in low-betalende posities: 75.000 arbeidsplaatsen in de sector ontspanning en gastvrijheid en 37.000 banen werden gecreëerd in de retailsector! Laag-betaalt banen Maak geen economische groei.

 

De nummers liggen niet. De banen markt verslag schreeuwen vandaag luid, "Niet veel veranderd in de Amerikaanse economie." Let's get real, politici; de manier waarop die de regering het werkloosheidscijfer maakt is misleidend. Miljoenen Amerikanen zijn toevlucht te nemen tot voedsel postzegels voor een reden-ze kan niet vinden van een baan en spaargeld hebt uitgevoerd.

 

 

 

Related:

 

http://www.slideboom.com/presentations/698623/Newport-Group-International-Show-Barcelona-Spain

 

http://newportinternationalgroup.spotlife.se/2013/07/02/newport-international-group-barcelona-rihanna-warned-about-behaviour/

 

 

Comments

Add A Comment: