CopyPastehas never been so tasty!

Hass and associates press release # 34912726002

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
36 views

Källa länk

Hass and associates press release # 34912726002

Federal Trade Commission har skrivit till sökmotorer verksamma i USA varning för dem att "klart och tydligt" skilja reklam från "naturliga" söka resultaten, säger att det under det senaste decenniet har sett företag som börjar att blanda två.

 

Brevet (PDF) har skickats till de tre största amerikanska sökmotorer – Google, Yahoo och Microsoft Bing - och också till AOL, Blekko, DuckDuckGo och 17 andra specialiserade sökmotorer för shopping, resor och lokala företag vilka visas annonser till användare.

 

FTC, inrättats för att skydda amerikanska konsumenternas intressen, nämner inte någon sökmotorföretag i synnerhet som har brutit mot dess regler. Men den varnar företagen att "konsumenterna normalt förväntar att naturliga Sök resultat ingår och rangordnas utifrån relevans för en sökfråga, inte bygger på betalning från en tredje part. Inklusive eller rankning sökresultat helt eller delvis är baserad på betalning en form av reklam. För att undvika risken för bedrägeri, bör konsumenterna kunna enkelt skilja naturliga sökresultat från reklam som en sökmotor ger."

 

Det står i det senaste året har tendensen för sökmotorer att sätta annonser omedelbart ovanför "naturliga" resultat – som Google och andra gör – har fått mer än hälften av användarna inte att erkänna dem som annonser. I en undersökning, sade nästan hälften Searchers bakgrundsskuggning för annonser var vit-raka motsatsen till det rätta svaret, där betalda annonser ovanför "naturliga" resultat särskiljs på nästan alla sökmotorer genom att ha en icke-vit bakgrundsskuggning. Betalda annonser på rätten av naturliga sökresultaten har en vit bakgrund på Google, Bing och Yahoo.

 

FTC säger också att de allmänna sökmotorer som erbjuder specialiserade tjänster som nyheter, bilder, lokala företag och shopping där företagen betalar visas bör göra det klart att de är effektivt reklam – och att underlåta att märka dem som sådan skulle utgöra "bedrägligt beteende".

 

Enligt forskning företaget eMarketer, Google är USA: s mest använda sökmotor, och rakade i 73,8% av den $17 rymdsegment (£11 gasprojekt) som användes på sökannonsering i 2012 – lämnar bara $4 miljarder för rivaler, av vilka de flesta skulle ha vidtagits av Yahoo och Bing.

 

Förra året, skiftade Google dess Shopping Sök så att det omfattar endast betalda listningar. Shopping listorna presenteras på en panel med en vit bakgrund – samma som "naturliga" sökresultat – och med grå text säger "sponsrad" längst upp till höger. Ovan som är en ljus-skuggade panel med en betalt annons.

 

Google sade i ett uttalande till nyhetsbyrån Reuters att tydlig märkning och utlämnande av betald sökning var viktiga och "vi har alltid strävat att göra detta som våra produkter har utvecklats."

 

FTC i januari avslutade en två-års undersökning av Googles beteende i presentationen av sökresultaten att se om det orättvist gynna sina egna produkter såsom kartor, YouTube och Shopping. Det beslutade fanns det ingen grund för att agera. Hass and associates press release # 34912726002

 

Läs mer:

HASS AND ASSOCIATES CYBER SECURITY

Ref Code 34912726002 HA, Hass Associates Accountin

Add A Comment: