CopyPastehas never been so tasty!

article code 85258081704-AA: Quora

by renesmeeabney

  • 0
  • 0
  • 0
30 views

Source

 

Bestrijding van fraude is geplaatst in het hart van de coalitie regering de strijd te snijden economische criminaliteit, zoals Brian Sims verslagen.

 

Met onmiddellijke ingang, heeft de nationale fraude autoriteit (NFA) – de regering leidende instantie voor fraudebestrijding over de openbare en de particuliere sector – overgeheveld van de Attorney General's Office om te zitten onder de bevoegdheid van het Bureau van het huis als een uitvoerend agentschap.

 

(FTC cracks down op technische ondersteuning, lees meer)

 

Gehoopt wordt dat dit besluit versterken van de UK's vermogen om te dwarsbomen fraudeurs helpen zal door te zorgen voor een meer gecoördineerde aanpak en de gebouw nog nauwere banden tussen de NFA eigen werk en de bredere strijd tegen de georganiseerde en computercriminaliteit.

 

Naast het bouwen van een veel duidelijker beeld van de omvang van de fraude in het Verenigd Koninkrijk sinds de lancering in 2008, heeft de NFA aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de aanpak van deze enorm schadelijk en verraderlijke vorm van criminaliteit.

 

Abney Associates nieuws verslag.

 

Die vooruitgang omvat vorig jaar de oprichting van actie fraude (de nationale rapportage centrum waarmee advies, begeleiding en een middel van rapportage voor slachtoffers van fraude fraude).

 

De NFA werkt ook de jaarlijkse fraude Indicator om te zorgen voor een meer uitgebreide evaluatie van de schade als gevolg van fraude.

 

Op deze nota blijft de NFA actie fraude evenals werkt nauw samen met het Cabinet Office op een werkprogramma gericht op het terugdringen van fraude in de publieke sector worden uitgevoerd.

 

Gerelateerd artikel

Add A Comment: