CopyPastehas never been so tasty!

Leiebil - Hvorfor bruker folk leiebil?

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
64 views

Bruk av leiebil har blitt mangedoblet de seneste årene. Hva er grunnen til dette? Det er mange fordeler med å leie bil. Du kan fly til en destinasjon og leie bil der, i stedet for å kjøre hele strekningen. Andre kan låne din bil mens du kjører rundt i din utleiebil. Du kan bruke den til ferie, til forretningsreise, til å flytte med eller som erstatningsbil mens din bil er på verksted.

Feriebil

De senere årene har det blitt billigere og rimeligere å booke leiebil. Prisene er presset og ofte lønner det seg bedre enn å kjøre egen bil. Dessuten er det ofte mye mer praktisk. Dette gjelder særlig om du er på ferie. Du kan da booke en skreddersydd bil til deg og de som er med på ferieturen. Og du kan bestemme hvilket tidsintervall du trenger for bilutleie. Dermed reduserer du kostnadene og får maksimalt ut av billeie.

Leiebil til forretningsreisen

Er du en travel forretningsmann så er det selvsagt viktig å utnytte tiden. Skal du til kronglete steder der det vil ta lang tid med kollektivtransport er det selvsagt at du bruker en utleiebil. Du velger også gjerne en litt luksuriøs bil for å få maksimalt overskudd til forretningsdriften.

Økonomi og leiebil

Mange tror at det å leie bil er dyrt. Men det er det ikke. Prisen kan ofte komme så langt ned som 100-150 kr pr dag for selve leien, eksklusiv drivstoffutgifter. Prisen er veldig avhengig av land og prisnivå. Vi ser ofte svært lave priser i for eksemåel USA, Tyrkia, Marokko, og land i Østen og i Afrika. Også i Sør-Europa er prisene lave. Bookingsider på nett er også med til å presse prisene nedover på grunn av økt konkurranse.

Ulike typer leiebil

Leiebilfirmaene har et stort og variert tilbud av ulike typer leiebil. Tilbudet er selvsagt størst i de største byene og mindre på småsteder. Så finner du ikke akkurat den bilen du ser etter kan det være lurt å undersøke nærmeste større sted. Ikke alle steder har for eksempel flyttebil. Det er forresten smart å leie en flyttebil i stedet for å leie et flyttebyrå til å ta jobben. Det er litt mer arbeid, men har du anledning til dette sparer du en god del penger.

Forretningsreisende vil gjerne ha en robust og litt luksuriøs bil som Mercedes eller BMW. Familien trenger en stor bil med god plass til de små og til bagasjen, og da vil en Toyota Avensis stasjonsvogn eller en Volkswagen Passat stasjonsvogn eller lignende være ideell.
Er dere et ungt par som skal til varmere strøk vil dere kanskje prioritere en åpen cabriolet eller en sportsbil som Porsche, Lamborghini eller lignende.

Er økonomien dårlig så prioriteres det å skaffe seg en rimelig og billig leiebil av mindre type. Det behøver ikke være en lada eller et annet lavstatusmerke. Det er ofte gode tilbud i kategorien rimelig leiebil.

Booking av leiebil

Når du booker utleiebil gjør du det lettest og mest oversiktlig på nett. Det finnes svært mange leiebilfirmaer med meget gode nettsider. Du bør legge merke til følgende:

- Er siden oversiktlig og grei?
- Har siden kontakt-informasjon slik at du kan kontakte firmaet?
- Er det rask vei til booking og oversiktlig prosedyre for å booke bil og betale?
- Er tilbudet stort og siden mye besøkt?
- Kommer siden høyt opp når du søker på Google?
- Er siden tiltalende med ny design og tillitsvekkende?

I så tilfelle er du klar til å booke din leiebil online.
Lykke til!

Leiebilen.no tilbyr Billig Leiebil og bilutleie fra 600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Alamo, Hertz, Europcar, Sixt, CarTrawler, flyttebil Advantage og Budget. Rimelig Leiebil Vi garanterer derfor svrt lave priser! Biler i alle fasonger: Vanlig bil, jeep, sportsbil, luksusbil, van og feriebil. For more information please visit :- leiebilen.no

Add A Comment: