CopyPastehas never been so tasty!

Rimelig leiebil

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
64 views

Leiebil etter behov

Når du skal leie bil så søker du selvsagt etter den type bil som passer for den turen du skal ta. Vi skal i noen artikler fremover prøve å definere dette behovet for deg. Vi vil ta for oss leiebil for familien på ferie, for den sportsinteresserte som vil ha en mer sporty bil, for forretningsmannen som vil ha komfort og sikkerhet, for personer med dårlig råd som ser etter en rimelig og billig leiebil og for de som er mange og trenger en stor leiebil eventuelt buss for flere personer.

Dette er den fjerde artikkelen i serien og tar for seg hvordan du får en rimelig leiebil.

Vi har tatt utgangspunkt i websiden leiebilen.no. Dette er en god side som har CarTrawler som søkemotor, og som finner svært gode priser på bilutleie fra over 600 leiebilfirmaer i hele verden. Du kan selvsagt også bruke et annet og dyrere bilutleiefirma så som Herz, Avis, National, Budget, Eurocar, Alamo eller andre, men hvorfor skal du det når du finner rimeligere leiebil her?

Definer ditt behov?

Har du med familien? Er du alene? Er dere to?
Trenger du ekstra barnesete? Navigasjonsutstyr? Annet ekstrautstyr?
Selv om du vil ha en rimeligst mulig leiebil må du sørge for at du får den bilen og det utstyret du trenger på turen.

Hvilket bilmerke foretrekker du?

Det er mange bilmerker som er rimelige, men det er selvsagt ikke alle utleiesteder som har alle biltyper. Her trekker vi frem tre ulike rimelige bilmerker:

Fiat Panda

Fiat Panda er en liten og kjapp 4-hjulsdrevet bil. Den er kompakt og god til bykjøring. Den har allikevel bemerkelsesverdig god bagasjeplass.


Komforten er god til å være i dette prissegmentet. Skal du ha en rimelig leiebil til bykjøring eller over korte avstander er dette et godt alternativ. Og selvsagt bra om du skal i bratt terreng eller på vinterføre. Den kommer seg veldig godt frem på is og glatt føre. Fiat er jo et italiensk bilmerke så mange bilutleiefirmaer i Italia og Frankrike har Fiat som leiebil.

Hyundai

Hyundai har mange gode og rimelige biler, og også med fin design. Her er en i30 5-dørs, kompakt bil. Som du ser er utseende og design moderne, med stor frontvindu og stort soltak. Denne bilen har også en nydelig blåfarge. Med Hyundai får du ofte rimelig leiebil samt ganske bra komfort.

Kia

Siste bilmerket vi tar med her er Kia. Også en rimelig bil, her som 3-dørs men allikevel ganske god plass for 2 personer som skal ha en rimelig leiebil. Den er velegnet til bykjøring og er lett å parkere. Den er også velegnet om du skal leie en bil til kortere turer mellom byer og lignende.

Når du leier bil må du huske på å behandle bilen fint og kjøre forsiktig, så slipper du ubehageligheter.
God tur!

 

Leiebilen.no tilbyr Billig Leiebil og bilutleie fra 600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Alamo, Hertz, Europcar, Sixt, CarTrawler, Advantage og Budget. Rimelig Leiebil Vi garanterer derfor svært lave priser! Biler i alle fasonger: Vanlig bil, jeep, sportsbil, luksusbil, van og feriebil. For more information please visit:- leiebilen.no

Add A Comment: