CopyPastehas never been so tasty!

PICTREAT.COM

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
309 views

http://blogs.tijd.be/tzine/2009/09/prachtige-fotoeffecten-van-specialisten.html

Prachtige foto-effecten van specialisten

 

Fotoeditors Hoewel de trukendoos van Photoshop.com alsmaar uitgebreider wordt, zijn er een paar grafische effecten die we liever aan een echte specialist uitbesteden. De online foto-editors uit dit artikel kunnen maar een paar kunstjes, maar zijn wel ontzettend goed in wat ze doen.

TiltShift Generator is een handige tool om de focus van een foto te verleggen. Je doet dat door bepaalde delen van het beeld onscherp te maken. Bij andere editors krijg je daarvoor doorgaans alleen een Radial Blur tot je beschikking, zeg maar een cirkel waarbinnen alles scherp blijft. TiltShift Generator voegt daar een Linear Blur aan toe, waarmee je bijvoorbeeld een hele horizonstrook scherp kan laten terwijl het gebied eronder en erboven onscherp wordt. Door met de schuifbalkjes vervolgens ook nog wat met de kleuren te spelen, boek je al gauw erg fraaie resultaten. TiltShift Generator is overigens ook beschikbaar als iPhone-applicatie.

De specialiteit van PicTreat laat waarschijnlijk niemand onberoerd. Deze dienst verandert immers iedereen in een fotomodel. Met één druk op de knop verwijdert PicTreat automatisch rode ogen, rimpels, puistjes en andere oneffenheden in de huid, en krijg je ook nog een gezonder kleurtje. Handig is dat de dienst ook foto’s onderhanden kan nemen die al online staan, bijvoorbeeld bij Flickr.com, Photobucket of Facebook.

Knap je foto's met één klik op!

http://webspinnen.excite.nl/knap-je-fotos-met-een-klik-op-N1390.html

Knap je foto's met één klik op!

Voor mensen die zichzelf nooit goed op de foto vinden staan, is er nu een oplossing. Natuurlijk kan je die ook op andere mensen loslaten. De oplossing heeft PicTreat en lost automatisch huidprobleempjes, rode ogen en andere oneffenheidjes op. En dat met één klik!

Onze testfoto was meteen een moeilijke. Er waren namelijk verschillende mensen tegelijkertijd foto's aan het maken dus zagen de ogen een beetje rood maar keken ze niet recht naar de lens. De rode ogen wist de website dan ook niet te detecteren. Wel werd de huid een stuk natuurlijker en kwam het de foto over het algemeen ten goede.

Importeren en exporteren vanuit Facebook, MySpace, Wordpress, enz. is zo geregeld. Wil je dat je foto niet op internet blijft staan, druk dan wel even op Delete photo. Als je je foto op een sociaal netwerk gaat gebruiken, kan je de foto meteen croppen. Pictreat is een aanrader die je foto gegarandeerd nóg mooier maakt!

Geef jezelf een makeover met Pictreat

http://www.computeridee.nl/nieuws.jsp?id=2458719

Door: Edward Neve

Pictreat is een nieuwe online foto-dienst die het wel heel erg makkelijk maakt om jezelf een makeover te geven. Nu sociale netwerken steeds belangrijker worden, willen we wel goed voor de dag komen bij onze online vrienden.

 

Vaak zijn de foto's die je van jezelf hebt nou niet meteen de beste om online te zetten. Gemaakt met een mobiele telefoon, of met rode ogen door de flits. En dat ene pukkeltje zou je liever ook niet meer zien.

Pictreat springt hier handig op in door een gratis makeover service te bieden voor je foto's. Op de website hoef je zelfs niet te registreren. Je upload je foto er naar toe en Pictreat doet de rest.

Wanneer je je foto geupload hebt, wordt gevraagd of deze met een mobiele telefoon is gemaakt en of er rode ogen inzitten. Kies wat voor jou van toepassing is. Daarna even een paar seconden wachten en de betere versie van jezelf is klaar. Je kunt ook nog het origineel bekijken zodat je goed het verschil ziet. Daarna kun je de foto opslaan en gebruiken voor bijvoorbeeld je Hyves, Facebook of Twitter.

Wie zelf ook eens een makeover wil, surft naar www.pictreat.com

Add A Comment: