CopyPastehas never been so tasty!

BOUNCEAPP COM

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
201 views

Maak interactieve screenshots van websites - en geef je commentaar

Bounceapp

Om een website met iemand te delen kan je natuurlijk gewoon de URL doormailen. Maar als je feedback wilt krijgen op specifieke onderdelen van zo’n pagina, zoals de foto’s op de site of het design van de webstek zelf, is heen-en-weer mailen niet echt efficiënt. In zo’n geval kies je beter voor Bounce.

Bounce maakt eerst een schermafbeelding van de website waarover je met anderen van gedachten wil wisselen. Zodra die screenshot in beeld verschijnt, kan je met de muis eenvoudig een rood kadertje trekken rond de items die je wil bespreken. De kaders worden automatisch genummerd en onder de gemarkeerde items verschijnt telkens een tekstballonnetje waarin je je commentaar kwijt kunt. De eerste keer vraagt Bounce even naar je naam (die komt bij het tekstballonnetje te staan), zodat anderen duidelijk kunnen zien van wie de opmerking afkomstig is.

Als je klaar bent met de annotaties klik je bovenaan op Save. Bounce genereert dan een nieuwe URL die rechtstreeks naar de website met alle opmerkingen verwijst. Je kan de link vervolgens mailen, maar ook onmiddellijk posten op Facebook of Twitter. De grote kracht van Bounce is dat anderen direct kunnen reageren op jouw opmerkingen – in dezelfde screenshot, maar dan met hun eigen tekstballonnetjes. Ze hoeven, net als jij, enkel even hun naam in te vullen. Echt registreren is niet nodig, tenzij je gebruik wilt maken van Notable, het grote en meer professionele broertje van Bounce.

http://blogs.tijd.be/tzine/2010/09/interactief-reageren-op-websites-met-screenshots-en-tekstbalonnen.html

Add A Comment: