CopyPastehas never been so tasty!

Abney Associates Article Reviews: 'Hacker heroïne frame plot

by luwwamatha

  • 0
  • 0
  • 1
88 views

'Hacker heroïne frame plot' verijdeld door veiligheid blogger

 

Brian Krebs zegt de beheerder van een Russische cybercriminaliteit forum beraamde een plan aan orde heroïne, gerangschikt om te worden geleverd aan zijn huis, dan de politie, waardoor het lijkt alsof de oproep was gekomen uit een neighbour's house getipt.

Gelukkig, mijnheer Krebs was al toezicht op de website en zag de plot wordt gepland in real time.

Hij waarschuwde de FBI en de lokale politie.

"Ik ben beetje bezorgd", vertelde hij de BBC. "Maar dan zijn er een heleboel dingen die mensen kunnen doen om je van streek en krijgen onder de huid met behulp van een toetsenbord en enkele muisklikken.

"Maar wat is het volgende niveau?"

De persoon achter de poging tot plot, volgens de heer Krebs, ingesteld een bitcoin portefeuille om te accepteren donaties van de digitale valuta van collega forumleden.

Hij verhoogd ongeveer $200 (£131) ter waarde van bitcoins en gebruikte het om te kopen 12 kleine zakken van heroïne met behulp van de Zijderoute online zwarte markt.

Het pakket aangekomen naar behoren bij de heer Krebs huis, en hij gaf hem aan de politie.

Gekaapt

Dit is slechts het meest recente voorbeeld van een aanhoudende lastercampagne tegen mijnheer Krebs georkestreerd door hackers en cybercriminelen ontevreden op zijn blootstelling van hun capriolen.

In maart werd hij bezocht door een zwaar bewapende politie-eenheid misleid in het reageren op een 911 call dat te kijken alsof het is ontstaan uit zijn huis was geboekt.

Mijnheer Krebs zegt dat hij geopend de voordeur om te zoeken naar een ploeg van politieagenten een batterij van geweren op hem gericht.

Na die hand geboeid en ondervraagd, wist hij te overtuigen van de politie die ze had geweest hoaxed door hackers.

 

Tags: abney associates article reviews, 'hacker heroïne frame plot' verijdeld door veiligheid blogger

 

 

 

Comments

  • luwwamatha
    Het probleem is de meeste organisaties hebben niet het vermogen om zichzelf te beschermen van cyber oorlog en de meeste van de landen, alsook technologieën die leidt tot cyber oorlog is manier ver van de technologie op hoe om onszelf te beschermen. Helaas weet de meeste niet zelfs zij zijn geschonden en anderen zal niet het verslag uit angst voor de gevolgen.

Add A Comment: