CopyPastehas never been so tasty!

Kaupankäynnin standardeja kysymykset varoitus "ilmainen" tar

by mariahabney

  • 0
  • 0
  • 0
65 views

abney associates article reference number 85258081704 A&A hong kong news reviews

West Yorkshire kaupankäynnin standardeja Service sanoi, että se on edelleen saada suuri määrä valituksia kuluttajilta, jotka ovat sitoutuneet online "vapaa tutkimuksissa" kauneushoitoja, laihtumiseen ja terveyteen.

Kuluttajat saavat internet tarjoaa näiden tuotteiden ja anna niiden pankkitiedot maksaa pieni postimaksu ja pakkaus "ilmaista" tuotetta.

Myöhemmin he huomaavat, että paljon suurempi määrä otetaan tililleen heidän tietämättään. Jotkut on ollut £70 kuukaudessa tai enemmän otettu pankkitililleen.

Nämä ihmiset eivät ymmärrä oli piilotettu verkkosivuilla, he olivat itse asiassa suostui kuukausittain liittymäsopimuksen käyttöehdot.

Joskus ne päätyvät veloitetaan useita kuukausia ennen kuin he ymmärtävät, mitä on tapahtunut.

Monet sopimukset lukko kuluttajien jatkuva maksu viranomainen, jonka ne sitten on ongelmia peruuttamista.

Kuluttajat, jotka ovat olleet uhriksi yhdessä nämä sivustot voi raportoida asiasta kansalaisten neuvontapalvelu kuluttajien 08454 04 05 06.

Graham Hebblethwaite, West Yorkshire Trading Standards lainkäyttöelimen sanoi: "se on luonnollista, että ihmiset vetää puoleensa"ilmaiseksi". Mutta tämä on kallis virhe tehdä ja ei ole juurikaan mahdollisuuksia saada rahasi takaisin, kun se on otettu tililtäsi"

Kunnanvaltuutettu Val Slater, puheenjohtaja Trading Standards Committee, sanoi, "on niin paljon harhaanjohtavaa internet tarjoaa, on vaikea kuluttajien neuvottelemaan aito huijauksia.

"Koskaan siirtää luottokortilla tai Pankkiyhteys, ellet ole täysin varma, että yritys on luotettava. Jos sinulla ei ole aikaa lukea pienellä painettu tutkimus internet-palautetta, vain kävelymatkan päässä tarjouksen."

abney associates article reference number 85258081704 A&A hong kong news reviews

Add A Comment: