CopyPastehas never been so tasty!

Den ideelle leiebilen for forretningsmannen

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
72 views

Leiebil etter behov

Når du skal leie bil så søker du selvsagt etter den type bil som passer for den turen du skal ta. Vi skal i noen artikler fremover prøve å definere dette behovet for deg. Vi vil ta for oss leiebil for familien på ferie, for den sportsinteresserte som vil ha en mer sporty bil, for forretningsmannen som vil ha komfort og sikkerhet, for personer med dårlig råd som ser etter en rimelig og billig leiebil og for de som er mange og trenger en stor leiebil eventuelt buss for flere personer.

Dette er den tredje artikkelen i serien og tar for seg gode leiebiler for den forretningsdrivende.

Vi har tatt utgangspunkt i websiden leiebilen.no. Dette er en god side som har CarTrawler som søkemotor, og som finner svært gode priser på bilutleie fra over 600 leiebilfirmaer i hele verden. Du kan selvsagt også bruke et annet og dyrere bilutleiefirma så som Herz, Avis, National, Budget, Eurocar, Alamo eller andre, men det er jo greit med en rimelig leiebil?
Her finner du selvsagt gode biler for forretningsmannen.

Hvorfor velger forretningsmannen leiebil?

Når du er ute i forretninger er det viktig å komme frem til møter og avtaler i tide. Du vil gjerne ha en god bil med bra komfort, og en sikker leiebil er viktig for deg.

Om toget tar lenger tid eller om det er mer tidkrevende å ta fly så velger du selvsagt en leiebil.
Det er viktig at du får ut leiebilen raskt og fra et bilutleiefirma som er sentralt plassert, gjerne i bysentrum eller ved en flyplass. Ofte kan du ha behov for å levere inn bilen et annet sted en der du leide den.

Av og til kan du også ha behov for en større bil om du har med dine forretningsforbindelser på strekningen. Da kan det være en fordel med litt bordplass i baksetet, internettadgang og andre lettere kontorfasiliteter. Det kan du få om du velger en litt dyrere leiebil.

BMW og Mercedes er gode bilmerker med god kjørekomfort og god innvendig plass. Dette er utmerkede leiebiler for forretningsmannen. Derfor har vi konsentrert oss om disse to bilmerkene i denne omgang.


Denne Mercedesen har et deilig skinninteriør og automatgir. Den har god plass og er en utmerket leiebil for forretningsmannen.

The
Mercedes-Benz CLS Shooting Brake has been officially unveiled, with the German manufacturer describing the segment-busting ‘four-door coupe wagon’ as “automotive independence at its most beautiful”.

The niche within a niche Shooting Brake range mirrors the line-up of the existing Mercedes CLS, with matching specifications and powertrain options.

 

Mercedes-Benz Australia is yet to finalise the local CLS Shooting Brake line-up, although it is expected to offer up to four Shooting Brake variants from November/December: the CLS350, CLS350 CDI diesel, CLS500, and the yet-to-be-revealed CLS63 AMG performance flagship.


En Mercedes med lettere kontor-bekvemmeligheter for et lite men effektivt forretningsmøte eller en effektiv arbeidsstund i bilen.


Lekker design er ingen hindring om en er villig til å betale for det. Da går arbeidet lettere unna.
Denne Mercedesen er rene konferansebilen, med god plass. Om du velger billeie så kan dette være et godt alternativ om du må ha et møte på veien. Prismessig er dette også ikke avskrekkende.


BMW er sportslige biler som ligger godt på veien og kommer raskt frem. Dessuten er det nydelige biler som er vel egnet som representasjonsbil for firmaet og for den travle forretningsmannen.


Her er en tiltalende leiebil: BMW med hvitt skinn-interiør. Fantastisk å kjøre og representativ.
Fine detaljer fra denne sportslige leiebilen. Vi ønsker deg en riktig effektiv forretningstur med din komfortable leiebil.Husk å kjøre forsiktig!

 

Leiebilen.no tilbyr Billig Leiebil og bilutleie fra 600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Alamo, Hertz, Europcar, Sixt, CarTrawler, Advantage og Budget. Rimelig Leiebil Vi garanterer derfor svært lave priser! Biler i alle fasonger: Vanlig bil, jeep, sportsbil, luksusbil, van og feriebil. For more information please visit:- leiebilen.no

Add A Comment: