CopyPastehas never been so tasty!

PIXLR.COM

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
352 views

Handige tools om te gebruiken bij ontwikkeling van uw website

http://www.kitchen54.com/default.asp?iID=GDHGJF&item=GDHHKG

OnLine foto's bewerken met Pixlr

Afbeeldingen in websites en e-mail nieuwsbrieven mogen niet te zwaar zijn. Dus moet je een foto vaak wat bijwerken voordat je dit in je website of nieuwsbrief plaatst. Verkleinen, beetje bijsnijden, kleuren wellicht een beetje bijstellen, misschien een tekst in het plaatje zetten... enfin, beeldbewerking dus.

Er zijn 1001 programma's waarmee je dat kunt doen, variërend van heel simpel tot professionele programma's als Photoshop. Maar je kunt je foto's en afbeeldingen ook online bewerken, gewoon in je browser, zonder de noodzaak om een beeldbewerkingsprogramma te downloaden en te installeren.
Pixlr is een online oplossing om foto's te bewerken. En wij kunnen alleen maar zeggen: Wohoo!

Pixlr is er in twee versies:

OnLine foto's bewerken met Pixlr

webiste: Pixlr

Pixlr Express en Pixlr Editor.
 

Pixlr Express biedt "the basics" (foto's verkleinen, bijsnijden, roteren, kleureffecten en beeldeffecten) maar voor veel mensen zal dat al ruim voldoende zijn. Pixlr Editor is eigenlijk niets minder dan Photoshop, maar dan online. Wil je tekst in afbeeldingen plaatsen, afbeeldingen samenvoegen, beelden in lagen bewerken, dan is dit een schitterende tool.

Beide versies werken verbazingwekkend snel (je merkt nauwelijks dat je online werkt) en erg makkelijk. En het mooiste is: Pixlr is gratis. Je hoeft je zelfs niet eens te registreren. Een absolute aanrader voor iedere webmaster.

 

PIXLR.COM

PixLr: online Photoshop kloon

Niet iedereen heeft zin om veel geld te betalen voor Photoshop, maar het programma is niet voor niks de standaard voor beeldbewerking. We hebben nu wel net een enorm handig gratis alternatief gevonden dat bovendien gewoon in je browser draait.

 Pixlr is een gratis Photoshop kloon, die gewoon in je browser draait. Het programma werkt razendsnel en heeft zowat alle functies die professionele grafische programma's ook hebben, zoals bijvoorbeeld het werken met lagen.

Ook de effecten en tools zijn allemaal zo goed als identiek aan die van Photoshop, wat er voor zorgt dat je erg snel met deze software vertrokken zal zijn.

Het belangrijkste is dat de software gewoon in je browser draait, dus je hoeft zelfs geen programma's te installeren. Aan een internetverbinding heb je genoeg om overal gratis te kunnen Photoshoppen.

Add A Comment: