CopyPastehas never been so tasty!

How-to guide: 16 måder at trives i dagens verden

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
198 views

newport international group, How-to guide: 16 måder at trives i dagens verden

Åh baby det er en vild verden... og for at hjælpe dig med at få ved på mere end blot et smil, har vi samlet en handy how-to guide med tips om, hvordan du kan vælge din vej gennem nogle af verdens mest presserende problemer:

1.)Hvordan til at pakke som en udenlandske korrespondent

(Se billede ovenfor. Hvis du ikke kan se grafikken, prøv dette link.) Der er ofte en halv-pakket taske ved foden af sengen, breder ledninger og batterier som indvoldene af en renset beast. Undertiden et dyr ligger inden for — 12-årige feline ven Bernstein, Bernie for korte, vil krølle op i posen med bedrøvede øjne, der siger, "Tag mig med dig næste gang." Selvom hun er opkaldt efter en journalist, hun tydeligvis ikke kan lide min rejse.

Hver tur kræver artful pakning og tøj, der passer til vejret eller den kultur, som normalt indeholder et udvalg af tørklæder, men klikke på det ovenstående interaktiv grafisk at finde ud af grundlæggende og min ikke længere hemmelige våben.

--Michelle Shephard

2) Hvordan kan få hjælp i udlandet

Grunde til ikke at kalde en canadisk konsulat, når du er på en udenlandsk tur:

"Jeg har brug for en refill til min medicin."

"Kan du få mig nogle ahornsirup for min pandekager?"

"Jeg vil ud af byen, kan du gå min hund?"

Disse kan lyde over toppen, men de er blandt de 215,000 konsulære anmodninger at canadiske embedsmænd får hvert år i vores diplomatiske stillinger i udlandet.

"For at hjælpe med at forberede canadiere, før de rejser, vi opfordrer dem til at overholde de tre Rs," siger udenrigsanliggender hjemmeside. "Læse, registrere og nå os."

Konsulater varierer fra land til land. Nogle er bemandet med hjælpsomme, sympatiske tjenestemænd, andre med dem, der arbejder til reglen. Men i sager om liv og død, alvorlige forbrydelser eller tabt dokumenter (men ikke kreditkort), et opkald til den nærmeste canadiske kontor er din første resort.

3) Hvordan til at få en date med mørkt stof

Du har brugt de sidste to år bøje dit sind omkring oplysninger om partikelfysik for at forstå det mest knudrede af nyhedshistorier, opdagelsen af Higgs boson. Du brugte din bosonic glans for at smelte datoer i putty-nørdet, nørdede kit.

Jeg har dårlige nyheder, Don Juan. Higgs er gjort. Higgs er slut. Higgs er ligesom partikel-fysik-pick-up-linje svarer til Hootie og Blowfish billetter.

Du har brug for en opgradering. Du har brug for billetter til Jay-Z, eller i hvert fald Coldplay.

Du har brug for mørkt stof.

Første, som baggrund: fysikere erklæret i marts at partiklen registreret otte måneder tidligere i Large Hadron Collider (LHC) er i virkeligheden Higgs boson. Mens der er stadig masser af vigtige videnskab at gøre, vil cocktail-party-oplivende samtale om Higgs sandsynligvis være mangelfuld for et stykke tid. For én, er LHC gået offline indtil 2015. Indtil da skal du sætte din Higgs koteletter på is.

I mellemtiden har jagten på mørkt stof taget top fakturering på listen over cool fysik projekter.

4) Hvordan man klæde sig som en diktator kone

Chanel suit pressede og klar til at bære? Check.

Christian Louboutin sko encrusted med krystaller og en overdimensioneret designer taske med krokodille? Check. Check.

Naturligvis til at finansiere garderoben, du har brug for en bankkonto, fedet op med kontanter stjålet fra din landets naturressourcer eller offentlige midler.

Olierigdom er at foretrække, men støtten penge fra velmenende vestlige lande afsat til børnenes uddannelse kan også gå en lang vej.

Dressing som en diktator kone tager ikke kun dedikation til de dyreste designere-som ganske vist ikke svært – men en uvilje mod at acceptere nogle brutale realiteter. Filippinerne Imelda Marcos akkumuleret sin berømte 1,220-par sko samling som sin mand, formand Ferdinand Marcos, erklæret undtagelsestilstand i 1972 og henrettet sine modstandere uden en retssag.

Mere nylig, Syriens smukt klædt førstedame Asma Assad (hun foretrækker Chanel) var drømmende på hvad Louboutin sko at købe online som sin mands snigskytter skød demokratiaktivister, der marcherede i Damaskus til at kræve politiske reformer.

Garderobeskabe diktatorer koner har altid afspejles overgreb af deres ægtemænd regimer. Michele Bennett, gift med tidligere haitianske despot Jean-Claude Duvalier, brugt $168,780 på tøj på Givenchy og $270,200 på kugler fra Boucheron mens hun var i eksil i Frankrig, ifølge Wall Street Journal.

Men den smart diktator kone ved, der er en anden lukrative tilbehør, der ikke kan købes på Paris Avenue Montaigne eller Bond St. i London: vedhæfte dig selv til en værdig sag, helst omkring kvinder og børns rettigheder, til at få positive tryk opmærksomhed i Vesten og aflede fra din mands forfærdelige menneskerettighedssituation. Egyptens tidligere førstedame Suzanne Mubarak kæmpede for slutter genital lemlæstelse af kvinder og vandt dynger af internationale priser.

Alt det gode PR vil forhåbentlig give flere udenlandsk bistand til at rapse Louis Vuitton bagage. — Hamida Ghafour

5) Hvordan tale om Eurocrisis (som hvis du ved hvad du taler om)

Vil du imponere dine venner på cocktailparties med din tilsyneladende medfødte forståelse af den europæiske finansielle krise?

Følgende er en nybegynders guide til at forklare manglende europæiske "gruppe kærlighed" skattepolitik. Udspy ud disse visdomsord ved søen eller på terrassen over drinks og du vil blive en imponerende hit.

Først skal du forstå en simpel, overordnet sandhed: Europa virkelig har ingen idé om hvad det gør når det kommer til indeholdende den krise, der har ødelagt økonomien i en række lande.

Bemærk, hvordan uorganiseret EU ser i sin håndtering af opløsning økonomierne i Grækenland, Cypern, Spanien, Portugal, Italien og Frankrig? Se, hvordan britiske tiggede tidligere Bank of Canada guvernør Mark Carney at komme og redde dem?

"Den blinde leder blindt" kommer til at tænke. Den Europæiske Union — en økonomisk og politisk organ af 28 nationer — lurches fra ene krise til næste og understøtter politikker, som nogle økonomer har kaldt "umenneskelig."

 

Fortsæt læsning... http://www.thestar.com/news/world/2013/07/15/howto_guide_16_ways_to_thrive_in_todays_world.html

Add A Comment: