CopyPastehas never been so tasty!

5 Asiat tietaa Kiinan Tukahduttamisesta Kriitikot

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 1
32 views

Lähde

Viime viikkoina Beijing on pidättänyt yli tusina aktivistit merkittävä korruption vastaisessa kampanjaan, Viimeisin luku meneillään tukahduttamistoimet vastaan hallituksen toisinajattelijoita ja heidän perheilleen liittyvät. Mikä johti tukahduttamisesta ja mitä on todennäköisesti laskeuma se?

1.Kuka on suunnattu?

Kun Xi Jinping tuli Kiinan presidentti aiemmin tänä vuonna, hän lupasi julkisesti aivan jalkeilla hallituksen korruptoituneisuus. Mutta kun joukko aktivisteja, jotka kutsuvat itseään uuden kansalaisliikkeen levittivät bannerit Pekingissä maaliskuussa, vaadittiin virkamiesten julkistavat varansa, Mr. Xi hallituksen nopeasti Kosti. Koska sitten 16 aktivisti johtajia on pidätetty – mukaan lukien ihmisoikeusjuristi Xu Zhiyong vangittuna heinäkuun lopulla. Hän ollut ollut kuullut kunnes kävijä Jail salakuljetettiin video, jossa Mr. Xu kehottaa Kiinan kansalaisia puolustamaan oikeuksiaan.

Toinen aktivisti veteraani toimittaja Chen Min (joka kirjoittaa kirjailijanimellä Xiao-Shu), pidätettiin lyhyesti elokuun alussa kierrättämään vetoomus on vapautettu Xu.

2. Entä osallistuvat suoraan vastalauseita?

Beijing kiipeilevä jälkeen reaktiot muiden perheitä. Toukokuussa esimerkiksi ihmisoikeusaktivisti Chen Guangcheng veljenpoika syytti Kiinan viranomaiset kieltäytyä hänelle leikkaus vankilassa, jossa hän kärsii vankeusrangaistusta pahoinpitelystä-monet sanovat, että lause on itse rangaistus Mr. Chen aktivismia.

Vain muutama viikko aikaisemmin, toinen merkittävä aktivisti, Nobelin rauhanpalkinnon saaja Liu Xiaobon, myös huomasi tuomioistuimessa ja syytettiin fraud toisessa tapauksessa poliittisen perustan lanko.

"Vainoaa sukulaiset on osa arsenal käyttöön vastaan toisinajattelijoita, kriitikot ja ilmiantajien rutiininomaisesti," Nicholas Bequelin, tutkijan Human Rights Watch Hong Kong, kertoi Monitor huhtikuussa. Se on huipputekniikasta sortopolitiikka ohjelmistoon.

3. Onko tämä pidätysaalto epätavallinen?

"Olemme jatkaneet nähdä yleisen ihmisoikeustilanteen huononemisen" Kiinassa, Uzra Zeya toimivat assistant US valtiosihteeri demokratiaa, ihmisoikeuksia, ja, kertoi toimittajille Pekingissä tämän kuun alussa. MS Zeya viitata näyttönä 16 aktivistien pidätykset, pelottelu reaktiot muiden perheenjäsenten ja rajoittavat säännöt kohti etnisten ja uskonnollisten vähemmistöjen, erityisesti Tiibetin autonomisen alueen ja uiguurien autonomisen alueen.

Zeya mainittu Dhondup Wangchen, Tiibetin elokuvantekijä, joka on ollut vangittuna Kiinan hallitus 2006 ja Hada etnisten Mongolian aktivisti vangittiin kaksi vuosikymmentä.

4. Se ehkä edustaa uusi herkkyys kapinoida?

Kiinan hallitus on aina pelänneet oppositiota, mutta noihin nousivat jälkimainingeissa arabikevään, kuten protesteja uhkaa hallitukset ympäri maailmaa. Itse asiassa helmikuussa 2011 Beijing toiminut nopeasti kohinasalvalla demokratialiikkeen protestit, että se pelkäsi, että voi muuttua Tunisian tyylin Jasmine vallankumous – ja ottanut samanlainen kovan linjan korruptiontorjunnan ja sananvapauden kampanjoita, jotka ovat syntyneet vuodesta.

5. Mikä on ollut Yhdysvaltojen vastatoimet ja todennäköisesti vaikuttaa?

On paljon kuori ja pikku purtavaa American vastaus Kiinan toimintaan sen toisinajattelijoita. 30 Ja 31 heinäkuuta esimerkiksi kaksi maata kokoontui vuosittainen ihmisoikeuksia huippukokous, Kunming, Kiina, jossa Yhdysvaltojen hälytys viimeaikaiset toimet äänenä Kiinan hallitus. Mutta Peking nopeasti hylkäsi syytteet ja sen ulkoministeriön vastasi tiedotteessaan, että Kiinassa olivat ennätyksellisen korkea – vaikka heidän täytyi ilmaista lakien.

Samaan aikaan valtiollisen uutistoimiston Xinhuan julkaista toimituksellinen vaativat hallituksen orjia Länsi-kriitikot ja "Kavala online aktivisteja", uhkasi kasaan "nöyryyttävä katastrofi Kiinassa."

Ihmisoikeusaktivistien sanoa, tämä on huono hallitus suvaitsevaisuutta eriävät mielipiteet; jotkut tarkkailijat väittävät, Xi on kukistamaan poliittisesti ylläpitämiseksi, koska hän valmistautuu talousuudistuksia, mutta ei ole merkkejä poliittisen uudistuksen.The Haney Group

 

Lue liittyviä artikkeleita täällä: http://jaykrooger.deviantart.com/art/The-Haney-Group-article-code-85258080733-THG-381087322

http://www.goodreads.com/topic/show/1360872-the-haney-group-article-code85258080733thg-if-tax-fraud-is-the-national

Comments

  • juritchejones
    Iloinen nähdessäni tämän information.its erittäin mielenkiintoinen.

Add A Comment: