CopyPastehas never been so tasty!

Taloustieteilijät vähätellä pelot talouskr

by finnadvntretime606

  • 0
  • 0
  • 0
44 views

Source

 

Kun pankit, jotka koetaan yleensä käteisellä varastoiksi pyydystetään creditcrunch ja näyttää hämärä toivoa tukahduttamaan janon pääoman korottamista, on vaikea olla paniikissa markkinoilla. 

Näin ollen minusta luonnollista, että pankki varastot joutui Kiinan sijoittajat viime maanantaina, People's Bank of Kiina (PBC), maan keskuspankin julkaistu hands-off vastaus hotelliin arvopaperimarkkinoiden likviditeettipula. Sen varoituskirje pilkanneet Nopea Luottokannan kasvu kylvö ongelmia rahoitusalalla, vaikka PBC: n kehotuksesta suurpankkien oman osuutensa auttanut pankkien vieraan pääoman menot kuuluvat. 

PBC ilmennyt merkkejä antaa myöhään tiistai päätökseen lausuma, joka sanoi sen willoffer likviditeettiä apua käteisellä janoinen rahoituslaitosten, jotka ovat olleet lendingprudently siirtyä varmistus-pelot markkinahäiriöitä. Keskuspankki on säilyttänyt kantaansa noudattamisen Premier Li Keqiang vedottava yhä parempi käyttö, joiden olemassa olevan luoton todellinen talouden tukemiseksi. 

Sen sijaan johtaa äkillisen hätätilanteessa suunniteltu keskuspankin tilanne suppilo liiallisen likviditeetin virtaa runaway epävirallisia luotonanto kanavia, asiantuntijat sanovat. He edelleen suosiotaan tämä harvinainen liikkua, jonka kiinalaisten päättäjien, pitkään käytetty shoveling Halvat virallinen rahastojen markkinoille ruokkia rahaa nälkäinen pankit.

 

Pelaajan varjo luotonanto

Pankit, jotka ovat aivan liian aktiivisesti pankkien luotonanto koska tärkein ofcash pitää voittonsa tikittää yli kohtaavat haasteita seurauksena tapaus, Lanson, vanhempi pankki analyytikko Orient Securities Shanghai, kertoi Global Timeson keskiviikkona. Jin sanoi hallituksen kasvava tietoisuus riski managementin varjo rahoituksen.

Talletus vakauden merkitys kasvaa merkitys pankit, auttaa edistää asound, terve pankkijärjestelmä, Jin sanoi.

Vielä pitkään Kiinan liikepankkien pelannut pelin vastaan thecentral pankki, varsinkin noin saada niin joustava rahaa-luotonantoaan että theyforced keskuspankin lisätä pääomaa pankkijärjestelmän, Guo Tianyong johtaja ja tutkimuksen Center ja Kiina pankki on keskeinen yliopiston rahoitus- ja taloustieteitä, kirjoitti hänen Weibo keskiviikkona.

Mitä keskuspankin hands-off näkemyksiä merkki päättäväisyydestään steercredit reaalitalouden kehitykseen Guo sanoi, varovaista raha policyshould edelleen.

Nousu rahastojen ja pankkien wealth management tuotteiden (viininvalmistusmenetelmät) beyondtraditional pankkilainoja Kiinassa nähdään peili maan fast-growingshadow alalla.

Viininvalmistusmenetelmät sen osuus on 10 prosenttia kaikista talletuksista Kiinan pankkijärjestelmän, kohta Times sanoi helmikuun lopulla huomauttaa, että tämä on kasvanut virtuallynothing vuonna 2010. 

Lisäksi JPMorgan Chase & Co arvioiden mukaan Kiinan shadowlenders oli lähes kaksinkertaistunut heidän lainakannasta vuosina 2010-2012 totalof 36 triljoonaa juania (5,85 triljoonaa dollaria), vastaavat lähes 70 prosenttia maan bruttokansantuotteesta.

2013 Kiinan taloudellinen vakaus kertomus julkaistiin 7 kesäkuu PBC sanoi Chinahas varjo-pankit perustuu kansainvälisen yhteisiä määritelmiä. Kuitenkin joitakin rahoitusalaan kuulumattomien laitosten osallistua rahankeruu toimintaa ja taloudellista institutionscarry, Palvelut ominaisen varjopankkitoiminta.

Mutta markkinoilla on jakautunut tahattomia seurauksia, jotka aiheutuvat keskuspankin raskaan kädellä tapa vaarojen torjunta uhkaava rahoitusalalla, erityisesti mahdollinen vaikutus tihkuva out talouden vakavuus.

"Odotamme tätä lähestymistapaa tehokkailla ja nopeilla hidastaa varjon toiminnan thanprevious pyrkiessä" Fitch Ratings sanoi ilmoitus julkaistiin kesäkuun 21. Se varoittaa, että "näin myös lisää kuoletukseen liittyvän riskin varalta pankkien joukossa, ja thepotential politiikan mis-step ja/tai tahattomia seurauksia."

 

Analysoi vai ei?

"Me ajatella, että maksuvalmiuskriisinä levitä laajempaan rahoitussektorin ja thereal talouden" Chang Jian, Kiina ekonomisti Barclays Capital kirjoitti researchnote lähetetään Global Times torstaina.

"Näemme, että lisääntynyt toimeliaisuuden alla yksimielisiä talouskasvun forecastsfor toinen puoli" hän kirjoitti: korostaa kuitenkin "sulaminen kohta järjestelmän todennäköisyys on pieni."

Barclays' Viimeisin aikaansaamaan Kiina kasvuennuste tuli aiemmin monthafter synkkä viennin kasvu toukokuussa ilmoitus. Investment bank alensi sen 2013 Kiinan kasvun projektio 7,4 prosenttia 7,9 prosenttia. 

Barclays odottaa taloudellisten kustannusten kasvuun ja saatavilla luottoa riskialttiimpia borrowersto rajoitetaan. 

Aaltoilu vaikutukset tuntuvat erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten (pk-yritykset), joka auttoi elvyttää taloutta, mutta se on pitkä tunne ahtaalla creditshortage, Zhou Dewen, varapuheenjohtaja Kiina Association pieni- ja MediumEnterprises, kertoi Global Times keskiviikkona.

Lu Ting, Kiina ekonomistina Pankin America Merrill Lynchin Hongkongissa, evenexpressed, hänen ankara retoriikka Huomautus lähetetään Global Times tiistaina, jossa todetaan, "uhkapeliä näkyy näistä asioista voi olla vaarallista China'seconomic vakautta kuin päättäjien ei voi olla täydet piirtyy volatilitiesset arvopaperimarkkinoiden likviditeettipula vaikka puristaa on tarkoitus olla väliaikaisia."

Mutta jotkut taloustieteilijät uskovat, että pelissä jopa tahattoman jälkimainingeissa on yksinkertaisesti over-analyzed. 

"En näe mitään vakavia seurauksia" Li Wei, Kiina ekonomisti StandardChartered pankin Shanghaissa, kertoi Global Times keskiviikkona.

Uusin aalto arvopaperimarkkinoiden likviditeettipula on vähän pitkäaikaisvaikutuksista, Li sanoi: pikkuasiana pelkää mitään katastrofi keskuspankin toughapproach vanavedessä.

Tulokset julkaistiin keskiviikkona kyselystä 31 rahoitusalan tunnettuja asiantuntijoita, jotka sisältävät Peng Wensheng, pääekonomisti Kiina International CapitalCorp voi auttaa, pistää lisää luottamusta osaksi markkinoiden tunteita.

Taloudelliset tutkimukset Chongyang instituutin tekemän tutkimuksen sanoi, että 27 the31 vastaajista näki ei rahoituskriisin Kiinassa, jossa se olisi todennäköisesti nähdä arepeat Lehman Brothers romahdus.

 

Sidebar: Alhaiset hinnat pankkien

Pankkien välisillä markkinoilla on kriittinen osa kapitalismin, joka ischaracterized jäseneltä hallitsevuus voitontavoittelun osto ja myynti tai investointeja, valuutat ja rahoitustuotteiden.

Perinteisesti talletuspankkeihin houkutella säästöjä ja lainata rahaa yritysten forproduction. Nousu vuodesta 1900-luvun kapitalismin investmentbanks hankkia varoja pankkien välisillä markkinoilla uudelleen lainaavat sijoitustarkoituksiin samaan aikaan investointien yritysten säädöksen puolesta muita huolenaiheita myymällä theirequities tai arvopapereiden sijoittajille, investointeja varten.

Sosiaalinen markkinatalous casino on johtanut mieluummin financialmarket, joka tarjoaa korkotuotot työmiehet, investointien forentrepreneurial kasvu ja todellinen tuotanto spekulointia.

Pankkien välisillä markkinoilla on suuri kaupallisten pankkien ostaa ja myydä valuuttojen amongthemselves paikalla, tai lyhyen aikavälin voiton, niin on myös spotcurrency markkinoilla. Tapahtumat suoritetaan sähköisesti maksimoida efficiencyand alhaisemmat kustannukset.

Kiinan sähköisen keskusjärjestelmän sijaitsee Shanghaissa, eli NationalInterbank rahoitus Center. Center on lupa laskea ja julkaista valuuttakaupan jokaisena pankkipäivänä klo 11.30 pricesof kahdeksan erilaista.

Kiinassa pankit ovat myös olleet yhteistyössä luottaa, muunlainen financialintermediary, tuottaa vaurautta tuotteet (viininvalmistusmenetelmät), joka areless säännelty kuin Internet-tuotteet-sijoittajille ja tehdä suurempia riskejä, mutta myös higherpotential voitot. Koska pankkien säännöllisesti taseet eivät sisälly viininvalmistusmenetelmät, ne kutsutaan myös taseen ulkopuolista liiketoimintaa tai pankkialan. 

Kun viininvalmistusmenetelmät aikuiset, pankit tarvitse maksaa rehtorien ja edut sijoittajille ja jos pankki ei voi maksaa, se on lainata. Halvin ja nopein tapa tosource rahoitus on tietenkin lainata pankkien välisillä markkinoilla.

Kuitenkin interbanking kriisi voi tapahtua, kun ei pankki valmis lainaamaan theinterbank markkinoilla ja rahaa tuotteen hinta liian korkea joko, koska simplyput, on ajaa pankki maksamatta jääneet, tai koska liikaa lykkää-tuotteita, kuten viininvalmistusmenetelmät, aikuiset samaan aikaan.

 

Add A Comment: