CopyPastehas never been so tasty!

Charles Eames Chair – De Reis van Retro tot Hedendaagse

by swanchair

  • 0
  • 0
  • 0
43 views

Ray en Charles Eames, koppels als zakenpartners raakte betrokken bij een heleboel zakelijke samenwerkingen die varieerden van filmproducties te maken van meubels. Terwijl succes was niet makkelijk te vinden en ze hadden een heleboel jaren worstelen tot het moment waarop de stoel eindelijk kwam op de markt in 1956.

Er waren een heleboel redenen achter het succes van de Charles Eames chair en het eerste is het maken van de stoel. De stoelen zijn gemaakt van leer en multiplex. De triplex hadden planken en ze werden gescheiden met rubberen afstandhouders. Een diepe interesse werd gegeven over hoe u de stoelen meer troosten en te ondersteunen, zodat ze de interesse in de beste manier zal dienen. De lounge stoel die resulteerde in de vorming was een van de meest waanzinnig ontworpen en zeer geruststellend stoelen die ooit zijn gemaakt.

Charles Eames chair was de eerste van zijn soort lounge stoel die ooit is opgericht door een man. Tot op vandaag zijn de stoelen niet verloren hun aura en worden steeds verkocht met hetzelfde enthousiasme en interesse dat was 50 jaar geleden. Veel aanpassingen zijn gemaakt en daarom kunt u vele andere stoel ontwerpen ook vinden. Modern dining chairs zijn een van de surrogaten die u vandaag kunt vinden. Het ontwerp en de algehele structuur is aangepast van dezelfde stoelen die werden ontworpen door de Eames. Deze samen met de andere reeks stoelen zijn de meeste onberispelijk ontworpen meubilair dat ooit zal worden gemaakt.

Add A Comment: