CopyPastehas never been so tasty!

foto’s snel en eenvoudig op Internet plaatsen.

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
166 views
23-04-2010

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uw foto’s snel en eenvoudig op Internet plaatsen.

http://blog.seniorennet.be/avdl/archief.php?ID=630835

Stap 1: Open Internet Explorer en ga naar http://www.mypicx.com/

 

 

Stap 2: Typ in het vakje Title een titel in voor uw reeks van foto’s. Ik probeer als titel Op stap in Zierikzee deel 1. Ogenblikkelijk krijg ik te zien dat mijn titel available (= beschikbaar) is.

Stap 3: Klik op de knop Bladeren bij Picture 1 en selecteer de juiste foto die u wenst op te laden. U kunt tot 15 foto’s opladen.

 

 

Stap 4: Klik op de knop Upload image. Afhankelijk van de grootte van uw fotobestanden duurt het minuten lang eer uw foto’s zijn opgeladen en verwerkt. Geduldig wachten is de boodschap! Uiteindelijk krijgt u een webpagina te zien waarop al uw opgeladen foto's te zien zijn als aanklikbare thumbs (= kleine afbeeldingen)

 

 

Stap 5: Onderaan het blad staat de URL (= het internetadres) die u per e-mail aan al uw geïnteresseerde familileden, vrienden en kennissen nog moet doorsturen. Voor mij is dat http://www.mypicx.com/04222010/Op_stap_in_Zierikzee_deel_1/

 

 

Stap 6: Uw familie, vrienden en kennissen hoeven dan enkel te surfen naar de opgegeven URL en te klikken op één van de thumbs voor het bekijken van de foto in groot formaat. Willen zij uw foto opslaan op hun computer dan klikken zij met hun RECHTER muisknop op de vergrootte foto en in het snelmenu op Afbeelding opslaan.

Zo simpel! Een kind kan de was doen.

 

 

Add A Comment: