CopyPastehas never been so tasty!

Waarschuwen! Study finds internetgebruikers Neem browser

by atheenalie

  • 0
  • 0
  • 1
50 views

Bron

 

Beveiligingswaarschuwingen weergegeven door webbrowsers zijn veel effectiever op riskant Internet gedrag ontmoedigen dan voorheen werd aangenomen, volgens een nieuwe studie.

 

De studie keek hoe gebruikers op waarschuwingen reageerde weergegeven door Mozilla's Firefox en Google Chrome browsers, die voor pogingen tot phishing, malwareaanvallen en ongeldige certificaten van SSL (Secure Sockets Layer waarschuwen).

 

Algemeen werd gedacht dat de meeste gebruikers de waarschuwingen negeerde, op basis van verscheidene studies van 2002 tot 2009 uitgebracht. Echter, in de afgelopen vier jaar, browser waarschuwingen zijn opnieuw vormgegeven, maar het effect van de nieuwe ontwerpen op gebruikers had niet onderzocht.

 

Bijvoorbeeld, schreef werkbalken die voor mogelijke phishing-aanvallen waarschuwde zijn vervangen met paginagrote waarschuwingen die kunnen hebben beïnvloed gedrag van mensen, de onderzoekers die de studie.

 

Meer dan 25 miljoen waarschuwing vertoningen weergegeven door Chrome en Firefox in mei en juni zijn geanalyseerd. De gegevens zijn verzameld uit telemetrie programma's gebruikt door Mozilla en Google, die wat de onderzoekers term 'pseudoniem' gegevens van de browsers van toestemmende gebruikers inzamelen.

 

In het geval van beide browsers, minder dan 25 procent van de gebruikers gekozen om te mijden malware en phishing waarschuwingen en slechts een derde van gebruikers kruiste door de SSL-waarschuwingen weergegeven door Firefox.

 

"Dit toont dat beveiligingswaarschuwingen in de praktijk kunnen; veiligheidsdeskundigen en systeemarchitecten moeten niet ontslaan het doel van veiligheid meegedeeld aan eindgebruikers,"volgens de krant, die werd voorgelegd aan de Usenix jaarlijkse technische 2013 van de conferentie in San Jose, Californië, eind vorige maand.

 

De analyse aan het licht gebracht andere interessante details. Het lijkt erop dat meer technische gebruikers beveiligingswaarschuwingen vaker omzeild. De onderzoekers beschouwd als technische gebruikers als degenen die Linux en pre-release browsers gebruikt.

 

"Technisch geavanceerde gebruikers misschien meer vertrouwen in de veiligheid van hun computers, worden meer nieuwsgierig over geblokkeerde websites of gevoel betutteld door waarschuwingen," zei de krant.

 

Ondanks de positieve invloed van de waarschuwingen vonden de onderzoekers gebruikers geklikt door middel van meer dan 70 procent van Googles SSL waarschuwingen. Daarentegen, klikte Firefox-gebruikers door hen slechts 33 procent van de tijd.

 

Er zijn een paar gedachten waarom Chrome SSL click-through rate hoger is. Overwegende dat Firefox drie klikken vereist, kunnen gebruikers van Chrome waarschuwing met een enkele klik, omzeilen. Firefox een meer achtersteven waarschuwing weergeeft, onbetrouwbaar tonen een beeld van een politieagent en gebruik van het woord"niet-vertrouwde" voor de beschrijving van de site.

 

Ook kunnen er andere beperkende factoren, aldus de onderzoekers. Chrome hoge SSL click-through rate is"echter ongewenst zijn," schreef ze. "Onze positieve bevindingen voor de andere waarschuwingen tonen aan dat deze waarschuwing het potentieel voor verbetering heeft."

 

De studie werd geschreven door Devdatta Akhawe van de Universiteit van Californië, Berkeley, en Adrienne Porter voelde, een wetenschappelijk onderzoeker bij Google.

 

Comments

  • Charmaine Mildred
    your blog is really excellent. it inspires me and well as the other readers who have that great desire to lead a better and happier life. thanks for sharing this information and hope to read more from you

Add A Comment: