CopyPastehas never been so tasty!

Newport International Group, en anden advarsel om økonomi?

by Ampritchard

  • 0
  • 0
  • 1
66 views

Kilde

Consumer sentiment falder, en anden advarsel om økonomi?

Thomson Reuters/University of Michigan forbrugernes tillid til indeks er en vigtig indikator for forbrugerens opfattelse af den amerikanske økonomi. I lighed med andre foranstaltninger, forbrugernes tillid, det anmoder forbrugerne om deres syn på de nuværende økonomiske vilkår og deres forventninger til seks måneder ud. Det er en af de ældste forbrugerundersøgelser, oprindeligt startede i 1964.

Forbrug er den store drivkraft i den amerikanske økonomi og det tegner sig for 70% af BNP (bruttonationalproduktet). Forbrug har været relativt afdæmpet siden krisen begyndte, som amerikanerne har øget deres opsparing sats og bruges kun på essentials. Fast ejendom boble kørte forbrug i midten af ' 00s, da folk tog kontanter refinansierer og tilbragte den udpakkede friværdi. Dette øgede omkostningsgrundlag for mange folks hjem og forlod dem sårbare, når huspriserne brød sammen. Som et resultat, har de fokuseret mere på at betale ned gæld end om udgifterne.

Højdepunkter fra rapporten

Consumer Sentiment Index faldt til 76,8 i September, betydeligt fra sin postkrise post af 85,1 i juli. (Forbrugernes tillid i 1964 = 100.) Dette er den foreløbige September rapport, så det er underlagt revision ved udgangen af måneden.Bloomberg undersøgelse konsensus var 82. De nuværende betingelser indeks faldt til 91,8 fra 95.2 og forventninger-indekset faldt så godt til 67.2 fra 73,7 sidste måned. Eftersom at en indeksværdi på 90 har været mere eller mindre gennemsnittet over de sidste 50 år, er forbrugertillid stadig til den svage side. Indekset kan variere meget: i januar 2000, det var 112, og i November 2008, det bund på 55.3.

En teori, der er blevet kastet ud er, at forbrugerne er begyndt at samle op på forbedring i markedet for fast ejendom, og der er drivkraften bag forbrugernes tillid. Som vi har set fra real estate indeks, medmindre du bor i San Francisco, Phoenix, Las Vegas eller et par andre steder, ikke har du virkelig oplevet en stor stigning i huspriser. Det kan være, at de overordnede tal er nok til at gøre folk føler sig bedre, selv om priserne ikke stiger, dramatisk hvor de lever. Når det er sagt, stigende renter kan være begyndt at dukke op i de økonomiske data. En række investeringsbanker har trimning deres Q3 BNP skøn. Fed har været konsekvent for optimistisk i sin økonomiske prognose for — som gør du spekulerer på, hvorfor de er så ivrig efter at begynde tilspidset.

Konsekvenser for bygherrerne

KB Home CEO Jeffrey Metzger sagde selskabets indtjening konference hidkalde at forbrugertilliden var vigtigere for dens virksomhed end niveauet for renter. Købe et nyt hjem er en sådan forpligtelse, at købere kræver sikkerhed om deres jobmuligheder og økonomien, før de underholde sådan et køb.

 

 

 

 

Comments

  • Ampritchard
    Jeg havde dette problem lige siden, jeg var en impulsiv køber og jeg kender ikke ordet budget, indtil jeg stødte på dit websted, så jeg har anvendt det så nu jeg spare på samme tid at tjene ekstra penge.
    

Add A Comment: