CopyPastehas never been so tasty!

The Koyal Group Economic Crisis Varning: Finansmarkedene

by dekkerhoff

  • 0
  • 0
  • 1
74 views

Finansmarkedene vedtatt et bredt forsiktig tone som en stor uke i form av sentralbanken møter og økonomiske data utgivelser som fikk i gang

 

Federal Reserve, den europeiske sentralbanken og Bank of England er planlagt å avsløre politiske beslutninger denne uken mens en tung tidsplan global makro data vil kulminere på fredag med juli i alle viktige amerikanske non-farm lønn rapporten

 

The markets will scrutinise the statement from the Fed’s Open Market Committee for any clues as to when the US central bank might begin scaling back, or “tapering”, its quantitative easing programme.

 

"I forhold til FOMC pressemeldingen, forventer vi at tweaks til setningen vil være svært beskjeden, hvis de skjer hele tatt," sier Sue Trinh, senior valuta strateg i RBC Capital Markets.

 

"Alt i juni setningen er fortsatt relevant i dag, og således ser vi bør svært få endringer på økonomisk/inflasjon Outlook. Vi forventer ikke endringer i QE delen av setningen, enten."

 

I mellomtiden vil Kina også være i fokus senere denne uken da den offisielle produksjonen Kjøp lederes indeks for juli er utgitt.

 

Manufacturing PMI produsert av HSBC/Markit og lansert forrige uke kom en 11-måneders lav.

 

Kina bekymringer var også i bevis etter nyheter at Beijing hadde beordret en presserende revisjon av regjeringen låneopptak.

 

"Det har lenge vært bekymringer at trinnene Kina tok et par år siden for å motvirke effekten av den globale finanskrisen har forlatt den med en arv av gjeld, mye av det forkledd i skyggen banksektoren og de lokale myndighetene," sa Simon Smith, sjef økonom ved FxPro.

 

 

Tags: the koyal group economic crisis warning, Forsiktig råder som travel uke beginner

 

Comments

  • dekkerhoff
    Sett deg selv et budsjett for ting som mat og butikk på kveldene når supermarkeder rabatt ferske produkter, frukt og grønnsaker, samt ting som kjøtt og brød etc. som dette vil gjøre deg spare litt.
    

Add A Comment: