CopyPastehas never been so tasty!

Emma Watson ja hänen paljastava vaatetus taika rengas ja Par

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
189 views

newport international group ref 81345798500 NIG, Emma Watson & hänen paljastava vaatetus taika rengas & Paris Hilton: in varoitus murtovarkaat

Hollywoodin surullisen murtovaras nippu saada asetetaan näytteille Sofia Coppolan Bling Ring ja hänen behind-the-scenes lyhytelokuvassa kuvaa, miten tähdet tulivat sisälle teini mielissä.

"Yritin kertoa tarina lasten näkökulmasta" johtaja Sofia selitti. Emma Watson tähtien kuuluu ryhmään, jonka pakkomielle muoti oli jotain, että näyttelijä oli koskaan käsitellyt. "Kaikki minun tavallista muoti säännöt meni ulos ikkunasta", hän sanoi. "Näkyvä pilkkominen, hyvin lyhyet shortsit."

http://www.zimbio.com/Fashion+and+Style/articles/qIpSt7k6SqM/Emma+Watson+ja+h+nen+paljastava+vaatetus+taika

"Voit saada kiinni teini bad behavior-puolella, mutta lopussa toivottavasti se antaa sinulle jotain ajateltavaa," Sofia selitti.

"Bling Ring"-jengi koostuu ryhmä fame-nälkä nuoria, jotka murtautuivat Paris Hilton, Lindsay Lohan, Orlando Bloom ja Parlamenttitalo. Elokuvassa Pariisi oma koti on esillä ja jahka hän edellä saha elokuva, hän avoimesti myöntänyt, että hän repivät jopa nähdä, mitä teens kotiinsa.

"He täysin loukata minua. Joka kerta, kun tulen kotiin, olen peloissani, joku voi olla siellä, "hän kertoi Daily Beast. "Se, että heidät yritti varastaa koirani, makaa omassa sängyssä ja jäähdytys talossani, kun olin saa minut sairas." Pariisi varoitimme todellinen teini, jotka kuuluivat murto ja varoitti, että ne "paremmin koskaan nähdä minua."

Add A Comment: