CopyPastehas never been so tasty!

Elektrisch Roken

by wasimraj

  • 0
  • 0
  • 0
37 views

De elektronische sigaret bevat geen teer, koolmonoxide of schadelijke stoffen zoals normale sigaretten. Normale tabak sigaretten hebben meer dan 4.000 schadelijke gifstoffen die niet in de elektronische sigaret zitten. Dit alleen al is een goede reden om over te stappen op een e-sigaret!
E-Sigaretten zijn een stuk minder duur dan het roken van gewone sigaretten. Rookte u voorheen ongeveer een pakje sigaretten per dag dan bespaard u al snel €1500,- per jaar. Zie onze ‘besparingen calculator’ om te zien hoeveel u bespaard.Als u een normale sigaret rookt dan rookt u deze waarschijnlijk helemaal op. De E-sigaret schakelt u eenvoudig in en uit op elke gewenst moment. Met de E-sigaret neemt u een paar trekjes en legt hem vervolgens weer weg. Hierdoor rookt u al een heel stuk minder.<a href="http://www.premiumsmoking.com/nl/"> Elektrisch Roken </a>
U zult merken dat de behoefte om een normale sigaret te roken snel verdwijnt wanneer u een paar trekjes van E-sigaret neemt.Geen zorgen meer over de niet-rokers in uw omgeving die last hebben van de rook. De elektronische sigaret is niet schadelijk voor omstanders en stinkt niet. Passief meeroken van normale sigaretten is eigenlijk nog schadelijker dan roken zelf. De damp die vrijkomt lijkt op rook, maar is slechts waterdamp die verdwijnt in een paar seconden.Elektronische sigaretten geven geen schadelijke rook! Ze produceren alleen waterdamp. Er komen geen schadelijke stoffen in de lucht elke keer dat u een trekje neemt. Doordat de E-sigaret oplaadbaar is en vele malen opnieuw gebruikt wordt, zullen er veel minder normale sigaretten op straat belanden. De E-sigaret is het 'groene' alternatief voor de normale sigaretten.Geen stinkende haren of kleding meer. Wanneer u een elektronische sigaret rookt adem je waterdamp uit dat geen geur geeft. De e-sigaret wordt op plaatsen gerookt waar het normale roken niet is toegestaan zonder klachten over stinkende rook.Elektronische sigaretten rookt u waar en wanneer u zelf wilt. De E-sigaret wordt overal gerookt zoals bijvoorbeeld op werk, in een restaurant of bar, of zelfs in het openbaar vervoer.Ervaar een betere gezondheid, zonder de giftige stoffen, teer en andere giftige stoffen die normale roken wel bezitten. Uw lichaam zal snel van veranderen na het overstappen op een e-sigaret, je huid zal er beter uit gaan zien en u kunt weer vrij ademhalen.U heeft geen aanstekers meer nodig, elektronische sigaretten zijn niet brandbaar. U zult niet langer hoeven te zoeken naar een aansteker of lucifers. Voor een e-sigaret heeft u geen asbak meer nodig. Geen brandgaten in uw tapijt, kleding, meubels en auto-interieur! Aangezien de elektronische sigaret niet warm word is het onmogelijk om ergens een gat in te branden. Wanneer u klaar bent met de elektronische sigaret stopt u hem weer terug in uw broekzak, jas of tas, zo gemakkelijk is het!

Add A Comment: