CopyPastehas never been so tasty!

PHOTOSHOP

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
209 views

NIEUWE VERSIE VAN WEBGEBASEERDE PHOTOSHOP


Beeld editor nog beter, en geen registratie meer vereist
Photoshop kennen we allemaal, maar niet iedereen heeft deze prachtige uitgebreide beeldbewerker (legaal) op zijn computer staan. Wie toch deze editor gebruiken wil, kon al langer beroep doen op een online versie. Tot nu toe moest je echter geregistreerd zijn op de site, en moest je eerst je foto's uploaden om ze te kunnen bewerken.
Nu is daar verandering in gekomen: Adobe heeft een nieuwe versie online gezet van haar sterproduct, en hij is nog gemakkelijker geworden. De tool omvat de Express Editor, een Organizer, en een Uploader. Je kan meteen een foto of afbeelding uploaden en beginnen te bewerken, een account of registratie is niet nodig. Maar indien je je regsitreert, dan kan je gebruik maken van de mogelijkheid om afbeeldingen en foto's op deze site te bewaren, om een album aan te maken, en je foto's te delen.
De bewerkte foto's kan je echter ook gewoon terug naar je computer downloaden, je bent tot niets verplicht. Om up- en downloaden te vergemakkelijken heeft Adobe een nieuwe versie uitgebracht van de Uploader client toepassing. De tool kan beelden bewerken in het .JPEG, .PSD of en verschillende RAW formaten.
Heb je je geregistreerd, dan kan je gebruik maken van de Express Organizer en krijg je een persoonlijke galerij. Daar kan je dan commentaren en omschrijvingen toevoegen aan foto's, foto's op een aparte pagina zetten, ze delen met vrienden. De foto's worden trouwens heel mooi gepresenteerd in een "filmstrip" modus, die je foto's meteen al een extra cachet geven.
http://www.betanews.com/article/Adobe-updates-Webbased-Photoshop-no-longer-demands-membership/1282752551
http://www.photoshop.com/tools?wf=editor

http://www.netties.be/pictures/664/photoshop.jpg

Add A Comment: