CopyPastehas never been so tasty!

The Tyler Group: 3 prestaties boosters in informatietechnolo

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
55 views

Bron Link

 

SMS Management & technologie

Grote activiteit: diensten

 

SMS Management & technologie zorgt voor systemen en technologie integratieoplossingen door kantoren in Australië, Hongkong, Singapore en Vietnam. Haar belangrijkste klanten zijn betrokken bij financiële diensten, digitale datamanagement, defensie, gezondheid, hulpprogramma's, infrastructuur en mijnbouw. Hoewel er een zekere mate van stabiliteit in het hebben van deze organisaties op zijn boeken, zijn er ook potentiële risico's omdat de regering beleid veranderen en de resource boom afneemt. SMS heeft onlangs aangekondigd dat het heeft verworven Indicium, verdere verdieping betrokkenheid bij wolk diensten.

 

SMS & technologie Management stacks up op indicatieve 2014 prognoses: p/e ratio van 9, rendement op eigen vermogen van 32% en een bracht van rendement van 8,5%. Met goed beheer en geen schulden, SMS beheertechnologie & spreekt als een conservatieve investering met een aantrekkelijk rendement. De groei op middellange termijn vooruitzichten zijn redelijk.

 

Geïntegreerd onderzoek

Grote activiteit: Software

 

Geïntegreerde onderzoek concentreert zich op ontwikkeling inspanningsproeven monitoring en rapportage software. Het grote eigen aanbod is prognose, een real-time performance softwaresuite die is het verkrijgen van aanvaarding van de industrie wereldwijd. Bestaande klanten zijn luchtvaartmaatschappijen, banken, beurzen en telecommunicatiebedrijven. Ongeveer 20% van de inkomsten zijn besteed aan onderzoek en ontwikkeling.

 

Hier is hoe de indicatieve 2014 projecties zien: p/e ratio van 15, rendement op eigen vermogen van 35% en een bracht van rendement van 6,2%. Een waarschuwing — langdurige licentie gesprekken met sommige grote klanten 2013 winst kunnen beïnvloeden. Met actief beheer, geen schulden en propriëtaire software gebonden in sterke groeisegmenten (mobiele communicatie, performance reporting, informatica) is IRI vrij overtuigend als een gegrond middellange groei verhaal. Gezien de hoge blootstelling aan internationale valuta's, is een verzwakking van de Australische dollar een extra bonus.

 

TechnologyOne

Grote activiteit: Software

 

TechnologyOne ontwikkelt en levert software voor industrieën en organisaties op het gebied van financiële diensten, gezondheidszorg, onderwijs, community services, hulpprogramma's en lokale overheid. Interessant, gebruik TechnologyOne geen wederverkopers of steun van buitenaf partijen wanneer de uitvoering van of het onderhoud van hun klanten. Gemiddeld 20% van de jaarlijkse inkomsten uitgegeven aan onderzoek en ontwikkeling. Vermeld in 1999, TechnologyOne beweert te zijn Australië's grootste onderneming softwareontwikkelaar.

 

Hier is een blik op de indicatieve prognoses 2014: p/e ratio van 17,8, rendement op eigen vermogen van 41% en een bracht van rendement van 5%. Tegen lopende prijzen TechnologyOne ziet er volledig gewaardeerd-geduld kan afbetalen hier en het is de moeite waard u deze toevoegt aan uw volglijst.

 

Dwaas afhaalmaaltijden

 

Alle 3 bedrijven nemen in hun eigen gebieden in een ooit ontwikkelende industrie. De afgelopen jaren die de informatietechnologiesector is geweest in een milde Beer cyclus zoals vele grote bedrijven gesneden of het kapitaal vertragen uitgaven. Langzaam verbetert internationale economieën en de dringende noodzaak om uit te voeren controles van efficiëntie zou de katalysatoren om te schakelen deze beer.

 

In de markt voor hoge opbrengst ASX aandelen? "3 Voorraden voor de grote Dividend Boom" in onze speciale gratis rapport krijgen. Klik hier om nu te zoeken uit de namen, aandeelsymbolen en volledig onderzoek voor onze drie favoriete inkomsten ideeën, allemaal volledig gratis!     --the tyler group

 

Bekijk Video:

The Tyler Group Barcelona Onze Expertise

Meer:

The Tyler Group, Onze Expertise

Add A Comment: