CopyPastehas never been so tasty!

BP holdings oil spill fraud - BP väittämänsä öljyvahingosta

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
610 views

BP holdings oil spill fraud, BP väittämänsä öljyvahingosta sulautuvan asuinpaikkaverotuksesta

Erikseen, siinä korostetaan myös mitä se “erittäin suurista menoista ja alhaisesta tuottavuudesta” tilintarkastustuomioistuin valvoo ohjelman hallintaa, josta sovittiin BP: n ja asianomistajat Persianlahden alueen Meksikon viime vuonna. Antamassaan lausunnossa, että yritys vaatii riippumatonta esitetyt syytökset väärinkäytöksistä, ja “kattava ja julkisen tilintarkastusviranomaisen ratkaisun ohjelman kansantalouden tilinpitoa hyvämaineinen yritys”.  Se lisäsi: “Nämä vaiheet ovat tärkeitä kansalaisten luottamuksen palauttaminen luotettavuuteen vaateiden käsittelymenetelmä.”

 

kirjainten seuraa raportin että Associated Press Lionel Sutton, asianajaja, joka oli tutkinut osana väittää hallinta -ohjelmasta oli syytetty maksuja saavien a asianajotoimiston edustaa. Raportin jälkeen Patrick Juneau, tuomioistuin nimittämän väittää ylläpitäjä, sanoi sisäinen esitetyt syytökset olivat valmisteilla. Arvoisa Juneau totesi toimiston Sutton olisivat eronneet toimimasta väittää ylläpitäjän perjantaina. Arvoisa Sutton ei vastata pyyntöihin. Jossakin sen kirjaimet arvioida Barbier, BP väittää, että “toistaiseksi” arvoisa Juneau tekemä tutkimus näistä syytöksistä oli olleet riittäviä.

 

Se lisää, että se odottaa selvitysten tekeminen “vähintään” toimenpiteitä, jotka eivät ole näköjään otettu pääkäyttäjä, mukaan lukien tietojen keruu- ja tarkistanut asiaa koskevat asiakirjat ja tiedot ja haastattelimme niille yksilöille, jotka olisi voinut tuntemus pysyvät viestintää.

Muissa letter, keskustelemme siitä, mitä BP näkee kanssa laajempia ongelmia Juneau, yritys sanoi, että hän ei kuitenkaan näyttänyt olevan se kulut alhaisina tehokkaasti

Add A Comment: